HTML

gothicsvab.jpg

veledvv.jpg

Friss topikok

A világ egy baranyai sváb lány szemével

9 dolog, amit a liberalizmus működéséről tudni kell

2012.11.03. 13:34 Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠

  1. A liberalizmus a szabadság ürügyén és az egyenlőség nevében pusztulásba akarja dönteni a világot.
  2. A liberalizmus látszólag békés, demokratikus eszközökkel jut uralomra, de ellenfeleinek tömeges ellehetetlenítésével és a széles embertömegek elbutításával tartja fenn uralmát.
  3. A liberalizmus az emberi kultúra halálos mérge. Kiírtja a legnemesebb eszményeket (szétveri a létezés szakrális talapzatát) és felszabadítja a legalantasabb emberi ösztönöket. A liberalizmus uralma  az emberiség erkölcsi lezüllését, szó szerinti elállatiasodását fogja eredményezni.
  4. A liberalizmus a nők és a szexuális kisebbségek jogaira hivatkozva feldúlja és megsemmisíti a családi életet. 
  5. A liberalizmus a vidék és a vidéki életforma tönkretételére, sőt ha lehet, teljes megsemmisítésére törekszik. A falusi embert tönkreteszi és rabszolgasorba taszítja. A liberálisok szerint az államnak egyenesen az a feladata, hogy az embereket rávegye a falvak elhagyására.  A beteges liberális világkép szerint falura nincs is szükség: nem versenyképes, a verseny az, ami mindent meghatároz, és ami nem versenyképes, azt meg kell szüntetni.
  6. A liberalizmus jogokat ígér az etnikai kisebbségnek. A valóságban azonban az etnikai tudat teljes megsemmisítésére törekszik.
  7. A liberalizmus határtalan gyűlölettel van eltelve a kereszténység iránt. Lejárató kampány alkalmazásával folyamatosan támadja és gyengíti a keresztény egyházakat. A liberálisok mesterségesen generált gyermekmolesztálási ügyekkel akarják megrendíteni az emberek hitét és bizalmát.
  8. Hogy valóban ilyen a liberalizmus, azt kétségbevonhatatlanul bizonyítják az SZDSZ rémuralmának borzalmas eredményei. A liberális oktatáspolitika által tönkretett nemzeti tudat, a születésszám folyamatos csökkenése, az abortuszok és az öngyilkosságok hihetetlenül magas száma,  a teljesen elhervadt vidék és az élhetetlenné vált városok.
  9. Ha azt akarod, hogy Magyarország és Európa örökre megszabaduljon ettől a sátáni veszélytől, úgy magyar és emberi kötelességed minden erőddel harcolni a liberalizmus ellen.

liberalizmusmons.jpg

32 komment · 1 trackback

Címkék: média vélemény politika közélet liberalizmus Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://stefania.blog.hu/api/trackback/id/tr124886885

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Stefánia vagdalkozik 2012.11.07. 07:38:00

Stefánia a Vastagbőrről és más blogokról ismert kiérdemesült troll nem rég saját blog írásába kezdett. Azt még nem sikerült megállapítanom, hogy ez komoly-e, vagy csak szatíra, mert Poe törvénye oda-vissza érvényes. Poe törvénye azt mondja ki, hogy egy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2012.11.03. 15:44:47

és a 10. pont:
a liberalizmus még ennyi tömény hülyeséget is elvisel.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.11.03. 18:01:42

Stefi!

Miért gondolod azt, hogy minden liberós tök egyforma? Mert az, amit leírtál a vadlibákra vonatkozik, a(z egyébként bizonyos tekintetben szintén vadliba) Szadeszre hivatkozol, és eszedbe sem jut, hogy vannak mérsékeltebb libbantak is. Vagy, ha eszedbe is jut, azt nem nyilvánítottad ki. És a normális libsikre egyik pontod sem igaz...

csíkosfejű cserregő nádiposzáta 2012.11.03. 18:08:21

na és szegény Solymosi Eszter, vele már nem is vádolsz?

Mókusokkaltáncoló 2012.11.03. 18:41:15

ez de fos írás! nem csoda h máshol reklámozod magad!

TTom 2012.11.03. 18:57:58

IGAZA VAN! Egy métely!
Szegény Orbán Viktorunk is minő óriási undorral állhatott hozzá, hogy annak a liberális zsidónak, a Sorosnak a pénzén menjen Oxfordba, meg az a rettenetes Libsi Internacionálé pénze is undorral tölthette el, melynek alelnökeként 8 évet szenvedett!
ISZONYAT!

Erre van pofájuk egyeseknek ilyeneket írogatni ennek a derék Stefániának:

"Macropus Rufus 2012.11.03. 16:26:56
D@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Ne felejtsd el a liberalizmus engedi neked pl., hogy azt csinálj amit szeretnél, addíg amíg másnak ez nem okozz kárt (ellentétben a konzervatívval, aki még esélyt sem ad annka, hogy kipróbálj valami mást, mást ami eltér a megsazokottól). Hagyja, hogy véleményt formálj, adott esetben olyat ami szidja a liberlaizmust.
Próbáld ilyen hévvel szidni a konzervatívokat... Egyből virtuális kivégzésed lenne az fix. Ez a különbség a két nézet között + az, hogy a világot soha nem a konzervatív gondolatok viszik előlre. Hiszen a filozófiájából adódik, hogy minden ami eltér a megszokottól az rossz.

Mondjuk azt, hogy eg ykonzervatív képtelen túllépni azon a dolgon, hogy egy család CSAK házas emberek kapcsolatából állhat. És pont leszarja, hogy a házasságok 2/3 válással végződik nálunk. A konzervatív nézeteivel belekényszeríti (illetve próbálja) az embereket egy olyan döntésbe aminek csupán 1/3-a lesz boldog. De nem számít! Fő a tradicció.

Szóval inkább liberális leszek mind begyöpösödött konzervatív. (megjegyzem: ha a világot a konzervatívok irányítanák akkor biztos, hogy bikini nem is létezne és minden nőt a csípőjétől a bokájáig jetiszerű szőr borítaná, csak sötétben lehetne szeretkezni és orál nincs. Welcome to the new world. :p)"

if jú vanabí máj lává 2012.11.03. 19:22:57

engem speciel nem zavar, hogy a szerző a világot maga körül mindig valaminek az ellenében definiálja.
de egyetlen modernkori világnézet alaptézisei sem vezethetőek le más világnézet totális tagadásából. egy életerős világképnek ennél több tartás kell.

"stefi" még adós a saját világnézeti definiciójával.

igazán kíváncsi lennék rá, hova sorolja magát, mielőtt ítéletet mond róla a plebs.

azon kívül hogy baranyai sváb.

2012.11.03. 19:39:45

Ez szerintem nem is Stefi.
Kubatov állít össze listát ellenzéki kommentelőkről, IP.címeik alapján, itt ebben a blogban sváb női álnéven.
De még rengeteg helyen találkozhattok vele a neten.
xD

dr yetee 69 2012.11.03. 20:35:08

Stefi,rohamléptekben romlik a szinvonalad!

2012.11.03. 20:38:38

@dr yetee 69: Helló malacz, te vagy az?:D

2012.11.03. 20:39:11

@Bánegressy: Stefi ugye nem a lányod? De?

nandras01 2012.11.03. 20:53:07

stefi, valamit ki kellene találnod, mert ez a kísérlet nem jött be.
úgy gondoltad, hogy ha droidabbnak teszed magad a droidoknál, akkor azok majd sűrű tömött sorokban fognak megjelenni és jókat fogunk röhögni azon, hogy milyen szorgalmasan helyeselnek, sőt még rá is tesznek egy lapáttal az általad leírt tömény ostobaságokra.
sajnos mindenki számára egyértelmű, hogy nem az vagy, akinek mutatod magad, így nem jött be a várakozásod...
talán, ha indítanál egy új blogot, más nickkel, és abban a jelenleginél kevésbé mutatnád magad droidnak.
írtam már, hogy a kevesebb az gyakran több.
és még valami!
azt különösebb megerőltetés nélkül el tudjuk fogadni, hogy bővében vagyunk az agyhalott békefelvonulóknak, de ne feledd, hogy jellemzően minél inkább mélymagyar és orbánfan valaki, annál pocsékabb a helyesírása, de ha az még el is fogadható, akkor meg képtelen szabatos, kerek és összefüggő mondatokban kifejezni a gondolatait.
szóval ne csak a tartalmat gondold újra, hanem a formát is.
hajrá stefi!

El Hombre Muerto 2012.11.03. 21:44:21

A pontjaiddal többé-kevésbé egyet lehet érteni, de az nem zavar, hogy a Zsidesz nem is olyan régen még a libbant internacionálé tagja volt?

húzzad neki shakespeare 2012.11.03. 23:13:46

7.
A keresztények öltek, kínoztak, embereket égettek meg elevenen, és tették mindezt isten nevében.
A papok a népet tudatlanságban tartották, a tudomány és a fejlődés útjába folyamatosan (finoman szólva is) akadályokat gördítettek.

És bizony mondom néktek, hogy volt olyan bérmálandó legényke, akinek a tisztelendő úr (avatatlan szemek elől elzárt helyen) kezébe nyomta a nagy bihari mocskost!

Csak a margó mellett jegyezném meg, hogy az anyósom mostani férje szintén pap.
Úgy iszik mint egy fuvaros.
JA IGEN!! Az anyósom a harmadik felesége, és néha elcsattan egy-egy pofon (talán azért, mert nem szült neki gyereket).
A Rocco filmeket meg úgy nézi, mint én a Tom&Jerry-t.

IrishOak 2012.11.04. 09:38:35

Stefánia; eddig csak olvasgattam a fantaszta dolgaidat, de most tennék egy megjegyzést.

Politika filozófiát nyomsz, de sajnálattal közlöm, hogy a szigorlat csúfosan sikerült. Talán a következő szemeszterben...de inkább eltanácsolnálak a továbbiaktól.

Javasolnék egy érvényes útlevelet, és a való világ megtekintését.Az eszmék boncolgatása azoknak való, akik tárgyi tudás birtokában képesek összevetni a megélt valóságot; tényszerűségben.
Mindezek hiányában az érzelemalapú írogatás, olyan jellegű 'ön'szórakoztatás, amellyel mások részvéttel teli szórakoztatásán kívül nem sok érdemi eredmény érhető el. Ha valóban nagy ívű konzervatív akarsz lenni, akkor vizsgáld meg alaposan a kategória alapjait, és arra építs. Így nem jó,sajnos elégtelen.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2012.11.04. 09:53:50

Mert ezek a rohatt liberálisok annyira gyűlölnek mindent, hogy az sem érdekli őket, ha nekik is szar, mi? De én, mint liberális beállítottságú ember elviselem azt hogy most a vezénylovad van hatalmon. Mi szerinted szánalmas, és világpusztító liberálisok mégsem vonulunk a parlament elé a Kossuth térre, és nem rendezünk ott össznemzeti mindent összehugyozást és szarást a konzervatív érzülettel nyakon öntött, szittya ősmagyar, turulos, bő gatyás, bőrsapkás, több hónapos fizetett dzsembori keretén belül. Nevetséges buta liba vagy.

ngnrgirl 2012.11.04. 13:27:04

Stefi bébi! Neked egy kiadós szex hiányzik, meg egy jó hobbi :) Bár ha jobban belegondolok engem szórakoztat. Ha még jobban belegondolok és a kedvesem agyvérzést kap miattad, akkor hosszan fogunk pereskedni :D

fchris82 2012.11.04. 17:02:00

@ngnrgirl: :D :D :D Annyira szépen összefoglaltad, amit én is mondtam volna :D Nem is fűzök hozzá semmit :)

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2012.11.04. 18:08:49

És ez a "métely" teszi lehetővé, hogy te most írogass. Igaz, hogy amit leírtál az tömény ökörség, de kiharcoltuk neked a jogot, hogy elmondhasd...

Nem mintha az ilyen embert holmi tények nagyon érdekelnének, de pár észrevételt tennék:
- "ami nem versenyképes, azt meg kell szüntetni"
Nem, a verseny lényege pont az, hogy semmit nem kell megszüntetni. Ami nem versenyképes az úgyis megszűnik magától. Amivel te kevered az a tervgazdálkodás, de az az ellentéte.
Nota bene az urbanizáció folyamata a liberalizmus előtt kezdődött és a hajtóereje a technikai fejlődés. A X. században 20 mezőgazdasági dolgozó tudott eltartani 1 nem mezőgazdaságit. Ma 1 mg. dolgozó eltart kb. 20 nem mg.-t.
- "a születésszám folyamatos csökkenése, az abortuszok"
A születésszám a XIX. század második fele óta esik. És egyébként a kommunizmus alatt is látványosan esett (nyilván a liberalizmus miatt :) ), az abortuszok száma pedig évről évre kevesebb...

Állítsuk meg a ......... 2012.11.06. 14:53:38

Ezt ez az izé komolyan gondolja?

Állítsuk meg a ......... 2012.11.06. 15:00:43

A képek alapján pajzsmirigy túlműködésed lehet.
Uránt nem bányásztál?

ügyfélszolgálatos 2012.11.07. 12:20:36

12. pont: A liberalizmus van annyira aljas, hogy a Stefihez hasonló elmebetegek is nyilvánosan elböföghetik a mondanivalójukat.

jolaca 2012.11.07. 12:54:50

Te Tündérke! - hamvas, rezdülékeny igaz keresztény lelkedből hogyhogy nem tellett egy "liberális tízparancsolatra"? Mi ez a leblokkolás kilencnél?

Azonkívül, hogy felidézem a katolicizmus toledoi jószolgálatát eltévelyedett felebarátai emberséges felvilágosításában, szöges ellentétben a szabadság-egyenlőség-testvériség véresszájú, nemzetrontó petőfiivel, megkérdezném, nem zavarnak a legfrissebb születési statisztikáink 8. parancsolatod megkomponálásában?

Celtic 2012.11.07. 16:07:22

Ez kurva jo :) Eddig en is aszittem, csak egy beteg fasz az iro, de mar latom, hogy nem "csak egy", hanem "A" :)

nemecsek ernő áruló 2012.11.16. 18:29:18

Nem Stefinek, csak magamnak. Szórakozásból. :)

"A liberalizmus a szabadság ürügyén és az egyenlőség nevében pusztulásba akarja dönteni a világot."
És gyerekek vérében fürdik! Ne feledkezzünk meg a gyermekvérről! :P

"A liberalizmus látszólag békés, demokratikus eszközökkel jut uralomra, de ellenfeleinek tömeges ellehetetlenítésével és a széles embertömegek elbutításával tartja fenn uralmát."
Most világosodtam meg, hogy Orbán Viktor valójában továbbra is liberális! :)

"A liberalizmus az emberi kultúra halálos mérge. Kiírtja a legnemesebb eszményeket (szétveri a létezés szakrális talapzatát) és felszabadítja a legalantasabb emberi ösztönöket. A liberalizmus uralma az emberiség erkölcsi lezüllését, szó szerinti elállatiasodását fogja eredményezni."
Egyetlen eszmét sem tudok mondani, ami nemes lenne, és a liberalizmus irtani kívánná.

"A liberalizmus a nők és a szexuális kisebbségek jogaira hivatkozva feldúlja és megsemmisíti a családi életet."
Nem mondanám. Inkább a liberalizmus nem kényszerít rá, hogy hazudj a külvilágnak, ha valami nem működik.

"A liberalizmus a vidék és a vidéki életforma tönkretételére, sőt ha lehet, teljes megsemmisítésére törekszik. A falusi embert tönkreteszi és rabszolgasorba taszítja. A liberálisok szerint az államnak egyenesen az a feladata, hogy az embereket rávegye a falvak elhagyására. A beteges liberális világkép szerint falura nincs is szükség: nem versenyképes, a verseny az, ami mindent meghatároz, és ami nem versenyképes, azt meg kell szüntetni."
Ehh... Hát én úgy mondanám, hogy a liberalizmus az állam csecséről való leszakadást propagálja. Ha ehhez el kell hagyni a falut, akkor egyébként is droidról van szó, de sok liberális ismerősöm kifejezetten szeretne tanyára költözni, és saját maga művelni a földjét.

"A liberalizmus jogokat ígér az etnikai kisebbségnek. A valóságban azonban az etnikai tudat teljes megsemmisítésére törekszik."
Ez nagyjából így van (ti. az etnikai tudat megsemmisítése), de dögöljek meg, nem értem, miért baj!

"A liberalizmus határtalan gyűlölettel van eltelve a kereszténység iránt. Lejárató kampány alkalmazásával folyamatosan támadja és gyengíti a keresztény egyházakat. A liberálisok mesterségesen generált gyermekmolesztálási ügyekkel akarják megrendíteni az emberek hitét és bizalmát."
A kereszténység, és a katolikus egyház két külön dolog. A szilaj gyűlölet a katolikus egyház iránt irányul, amely tagjai büntetlenül tolják le a péniszüket kisfiúk tortkán, és aztán még a pápa is kiáll amellett, hogy az ilyeneket ne lehessen elítélni világi bíróságon. Majd meggyónja. Igen, ebben Karol Vojtyla, azaz II. János Pál sem cselekedett másként.

"Hogy valóban ilyen a liberalizmus, azt kétségbevonhatatlanul bizonyítják az SZDSZ rémuralmának borzalmas eredményei. A liberális oktatáspolitika által tönkretett nemzeti tudat, a születésszám folyamatos csökkenése, az abortuszok és az öngyilkosságok hihetetlenül magas száma, a teljesen elhervadt vidék és az élhetetlenné vált városok."
Az SZDSZ-t liberálisnak csak ők maguk, meg a vadkeresztények nevezik. Igazi liberális legszívesebben letépné a fejüket, és beleokádna a tüdejükbe a volt szadeszeseknek.

"Ha azt akarod, hogy Magyarország és Európa örökre megszabaduljon ettől a sátáni veszélytől, úgy magyar és emberi kötelességed minden erőddel harcolni a liberalizmus ellen."
Jó. :)

fchris82 2012.11.17. 06:19:56

@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Már keressük, hogy ki valójában Stefi, a legutóbbi Liberális Konföderációs Gyűlésen is említettük a vezetőknek, hogy van itt egy lány, aki lebuktathat minket és veszélyezteti a nagy tervet. Valószínűleg kém van köztünk és ő szivárogtat Stefinek információkat a titkos összeesküvésünkről. Remélem jól működik a belső ellenőrzés, és hamar meglesz Stefi is, meg a szivárogtató is, és hamarosan most már tényleg romba dönthetjük ezt a világot, mert így nem lesz jó, meg a sok okos és képzett ember. Szerencsére OV-ék megvágták a drogprevenciós programok kereteit, és hasonlókat, úgyhogy lassan egyre több drogos és buta fiatal lesz :) Azokkal már könnyebb. Az is nekünk kedvez, hogy 16 lett a tankötelezettség határa. Türelem, hamarosan valóra válik minden álmunk és egy fertőben élhetünk, ami valljuk meg, minden liberális álma. Én is már lehetőleg szeretném, ha drogfüggő gyerekem lenne, meg annyira gáz, amikor Ausztriában járok és szépen, rendezett minden, fúj. Kicsi liberális lelkem ez mindig feszélyezi, nem is érzem magam jól ott a hegyekben. Szerencsére Tarlós sem sokat tesz azért, hogy tisztább legyen a város, így jó érzés mindig hazajönni és kiruccani néha az itteni erdőkbe is, zacskókat, óvszereket, műanyag flakonokat kerülgetve, esetleg vmelyik liberális társunk által felhurcolt egyéb szemétkupacot nézegetve. Múltkor láttam egy mosógépet is, jaj, olyan gyönyörű volt :,)

Egyébként mostanság azon gondolkozok, hogy fel kellene állítani egy osztagot, ami házas nőket és férfiakat csábít el, aztán vhogy lebuktatni a megcsalót, ezzel tömegével lehetne családokat szétszakítani :) Oh, zseni vagyok :) Ez de jó lenne, Istenem, végre :) Tényleg, nem is tenne más boldoggá. Egy kis szemét, néhány retardált hangoskodó, aki esténként nem hagy aludni... Ettől teljesen elérzékenyültem :$ Ma délután talán jól meg is dobálom a szomszédot, túl nagy itt a nyugi.

---------------------------------

Remélem lesz egyszer Stefinek életrajza kiadva, mert nagyon kíváncsi vagyok, milyen életpályát kell ahhoz bejárni, hogy vki ennyire elrugaszkodjon valóságtól :D

sárgarigó 2012.11.23. 00:35:56

Feleim,
Stefi játszik veletek,
vegyétek már észre az iróniát!

TTom 2012.11.23. 16:09:26

"Elérkezett az új kitántorgás kora

Minden hetedik magyar fiatal arra készül, hogy elhagyja az országot, London már ma a világ ötödik legnagyobb magyar városa, az országból regisztráltan elvándorlók aránya néhány év alatt megkétszereződött – minden adat egy jelentős, több százezer embert érintő kivándorlási hullámról árulkodik. Nem ez lesz a történelemben az első magyar exodus: nagyjából száz éve ugyanez volt a helyzet, akkor harminc év alatt a lakosok mintegy tíz százaléka hagyta el az országot."

index.hu/gazdasag/2012/11/23/kivandorlas/

TTom 2012.11.25. 12:37:09

"Ilyen mélyen még sosem volt az ország

Ez történt a gazdaságban az év 47. hetében

Szomorúan ért véget a hét, de hát mit is várhattunk a fekete péntektől. Ami az Egyesült Államokban tumultussal együtt járó hatalmas leárazásokat jelentett, nálunk történelmi leminősítést. Matolcsy a Coca Colát komolyabban veszi, mint az S&P-t, őt viszont nem veszik komolyan: Európa második legrosszabb pénzügyminisztere lett. Közműadó, pornóadó, összeomló húsipar, bajban lévő ciprusiak, és az ecet, ami 15 milliót ért – ez volt a hét."

index.hu/gazdasag/2012/11/25/hig/

Hell István 2012.12.16. 04:40:08

Széchenyi, Kossuth, Deák, Eötvös meg forog a sírjában. Képzeljük hozzá, hogy a plebejus Petőfi Sándor mit csinálna a "szentkoronával"...
süti beállítások módosítása