HTML

gothicsvab.jpg

veledvv.jpg

Friss topikok

A világ egy baranyai sváb lány szemével

Elmélkedés a balliberális média aljas természetéről

2012.10.28. 16:56 Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠

Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet. Miért épp most, az új aranykor hajnalán kezdett a magyarság teljes apátiába süllyedni? Minek köszönhető a lakosság körében terjedő elégedetlenség? A válasz félelmetesen egyszerű: a lakosság körében tapasztalható letargia az ország megújításában ellenérdekelt ellenzéki csoportok felforgató aknamunkájának következménye.

A balliberális hisztériapropagandának természetesen évtizedekre visszamenő hagyománya van.  Ezek a gazemberek mindmáig a Jászi Oszkár, Kun Béla és Károlyi Mihály által kifejlesztett és meghonosított (és sajnos sikerrel alkalmazott) "minél rosszabb az országnak, annál jobb nekünk" elv alapján működnek, és készek akár a saját országuk ellen is totális háborút viselni csak azért, hogy visszatérhessenek a hatalomba.  Emlékezzünk csak vissza, mily siralmas helyzetben volt hazánk a Nagy Háborút követő években, amikor a  kibuggyanó vérszagra körénk sereglett dögevők a szentistváni birodalom brutális megcsonkítására készültek. Szörnyű műtét várt reánk, melynek során hóhéraink a nemzet egészséges testéről amputáltak le testrészeket és végtagokat. Könnyen tehették, hiszen az ország védelem nélkül maradt, miután Károlyi Mihály és Linder Béla bűnös módon leszerelték a frontról hazaérkező magyar hadsereget. Az egészséges lelkű és gondolkodású magyar emberek többsége a hadsereg lefegyverzésnek okát valami különös, normálistól eltérő gondolkodásmódra, valami nem normális logikára, valami logikátlanságra vezeti vissza, hisz egy felelősen gondolkodó és cselekvő politikus nem küldi haza a katonákat a legnagyobb szükség idején. Tévedés. Működik itt – ahogy már korábban jeleztem – egy ördögi logika, amelynek egyik fontos eleme a "minél rosszabb az országnak, annál jobb nekünk" elv, amelyről Károlyi Mihály a saját szavaival ezeket mondja: Minél kisebb lesz az ország, annál nagyobbra növök én.  Igen, ez a lelkiismeretlen, mindent a pártpolitika logikájának, a hatalomszerzés érdekeinek alárendelő gondolkodásmód a baloldal sajátja.  A baloldal a hosszú évtizedek alatt valósággal tökélyre fejlesztette a  magyarsággal kapcsolatos valódi érzelmeinek álcázását. Az elmúlt években sokszor átvedlettek már, nevet változtattak, a megtévesztés szándékával elkövetett alakváltoztatás igazi mestereivé váltak. Céljuk és logikájuk azonban változatlan maradt: eltaposni a magyart.

A balliberális sajtó tökéletesen, lélektanilag is félelmetes pontossággal jeleníti meg ezt az undorító gondolkodásmódot. Hogy a balliberális oldal lélektani defektusáról, mohóságáról, aljasságáról, cinizmusról meggyőződjünk, elég kinyitnunk egy Népszavát, s megvizsgálnunk például a patkányfogú Dési János gyomorforgató írásait. A balliberális médiumok magyargyűlölő természete kitűnően szemléltethető az 1998-től 2002-ig tartó időszakban, tehát az első Orbán-kormány ideje alatt tanúsított mocskos viselkedésük vizsgálatával. Nehéz lenne tagadni, hogy az első Orbán-kormány a rendszerváltás utáni Magyarország legsikeresebb 4 évét produkálta. A magyarságot, a magyar népet, a nemzeti múltat soha sem gyalázták annyit, mint abban az időszakban. Mártírjaink és szentjeink fejéről letépték glóriát, példamutató hadvezéreinktől, államférfiainktól, és nemzeti érzelmű művészeinktől elvitatták még a becsületet is és lefasisztázták őket. A magyar ifjúság lelkéből ki akarták irtani a nemzeti-etnikai öntudatot és büszkeséget.  Az orkánerejű ellenszél ellenére Orbán Viktor ország-világ előtt bátran vállalta és megvallotta azt, ami számára fontos volt: magyarságát, istenhitét, keresztény világképét. De ami ennél persze komolyabb és fontosabb: megbízható, kiszámítható, pontos és gazdaságilag sikeres kormányzást mutatott be.  Orbán Viktor a bethleni konszolidáció kemény eszközeit, lassú, de biztos hatású módszereit alkalmazva az ezredfordulóra stabilizálta az országot, amely így nemcsak gazdaságilag, hanem társadalmilag is meredeken felfelé ívelő pályára állt. Az államadósságunk 61%-ról 55%-ra csökkent, az államadósság devizahányada pedig 39%-ról 25%-ra mérséklődött, így csökkentve hazánk sérülékenységét. A számok alapján bátran kijelenthetjük, hogy első Orbán-kormány a gazdaságot magas gazdasági növekedéssel és csökkenő, jóval a maastrichti 60%-os szint alatti államadóssággal adta át az országromboló balliberális rablóbandának. Abban a csodálatos négy évben Orbán Viktor megtanított bennünket felemelt fejjel, büszke önérzettel az ég felé tekinteni.  Magyarország ezekben az években a maga szűkre szabott határai közt a belső rend és nyugalom szigetévé vált. Így éreztük mi, akik benne élünk, és ezt állapították meg mindazok az idegenek is, akik nálunk megfordultak.  Az emberek boldogok és elégedettek voltak, az ország gyarapodott és fejlődött, s minden jel arra mutatott, hogy a magyar nép 2002 után is Orbán Viktorral képzeli el a jövőt. A hatalomhoz szokott balliberális hikálok azonban nem tudtak és nem is akartak beletörődni bukásukba.

Orbán Viktor ellen a hivatalos és nem hivatalos balliberális sajtóban valóságos gyűlölethadjáratot indítottak, mozgósították ellene a régi és új balliberális "véleményvezérek" egész hadseregét, lesújtó véleményeket rendeltek külföldi "tekintélyes" balliberális művészektől, tudósoktól  és politikusoktól, egyszóval minden hivatalos és nem hivatalos eszközt bevetettek annak érdekében, hogy a nemzetközi és a hazai közvélemény előtt lejárassák a kormányfőt. Tervük mai szemmel nézve ördögien egyszerű volt. Megpróbáltak az Orbán-kormány elé akadályokat gördíteni, ellehetetleníteni (de legalább lelassítani) az országgyarapító munkát, megsemmisíteni és kigúnyolni a fáradságos és lelkiismeretes munka árán elért eredményeket, támadni és becsmérelni mindent és mindenkit, elhitetni, hogy semmi sem működik az országban.  Sajnos igyekezetüket teljes siker koronázta. Kádár népe bedőlt a hazugságoknak és boldogan ment a vágóhídra.

Szerdán futótűzként terjedt a hír: Lázár János az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében egy Ford Fiesta típusú személygépjárművel ütközött. A legjelentősebb hírportálok bámulatos gyorsasággal reagáltak és vezető helyen számoltak be az államtitkár karamboljáról, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen egy magas rangú állami vezető balesete közügynek minősül, ráadásul Lázár János "ellentmondásos és megosztó" személyisége gyémántgaranciát nyújtott a magas kattintásszámra is.  És mégis, amikor az első rossz hírek megjelentek, a folyamat hirtelen negatív lendületet vett, és fertőző betegség formáját öltve végigszáguldott az interneten.

Ahhoz, hogy megértsük, hogy ez a szerencsétlen és elkerülhetetlen baleset miért váltott ki indokolatlanul nagy visszhangot a balliberális médiumokban és miért vezetett szenvedélyes hangú, alávaló és kegyeletsértő politikai vitákra, némi fogalommal kell rendelkeznünk a magyarországi médiaviszonyokról. A 2010-es országgyűlési választásokon elért vakító fényességű jobboldali választási győzelem után hajlamosak vagyunk mosolyogva legyinteni azokra a figyelmeztető hangokra, melyek a hazai médiastruktúra és médiakultúra égbekiáltó aránytalanságaira mutatnak rá. Való igaz, a felületes szemlélő számára könnyen tűnhet úgy, hogy a jobbkonzervatív tábor az utóbbi években jelentős mértékben ledolgozta hátrányát a 20 éve tartó médiaháborúban, a konzervatív "sajtóbirodalom" megtéveszthet bennünket szép, egyenes és gyors gyarapodásával, amely nagyjából 10 éve, a Heti Válasz és a Hír TV megjelenésével kezdődött és mind a mai napig töretlenül tart. Sőt, a jobboldali médiabirodalom terjeszkedésével kapcsoltban egyesek (például a megrögzött magyargyűlölő Dessewffy Tibor és a teljesen eldisznósodott Vásárhelyi Mária) odáig merészkedtek, hogy ma már egy foktól-fokra összeroppanó és kivérző demokratikus (értsd: balliberális) sajtóról  beszélnek, melyet elevenen felfal a virulens,  ragadozó természetű jobboldali médiahatalom.

Orbán persze már 1998-es hatalomra jutásakor célul tűzte a balliberális médiafölény letörését, a potens polgári sajtó és konzervatív nyilvánosság megteremtését.

A médiában megkezdődik az erőviszonyok átalakítása (…), olyan változások kellenek, amelyek az új világhoz igazodva biztosítják a hiteles és kiegyensúlyozott tájékoztatást. (…) Lehetőséget kell teremteni, hogy mindkét gondolatvilág egyenlő mértében meg tudja magát mutatni a sajtó nyilvánossága előtt.

A balliberális médiafölény azonban nem szűnt meg, sőt valójában erősebb és tudatosabb, mint valaha. Nem szabad engednünk, hogy válaszfal emelkedjék, vagy ha úgy tetszik, feszültség alakuljon ki a nemzet és a kormány között. Meg kell akadályoznunk közös erővel a balliberális gazemberek visszatérést, nem szabad engednünk, hogy megismétlődjön egy olyan, váratlan választási vereséget követően kialakult katasztrofális helyzet, mint 2002-ben.

Hála ennek a kormánynak és Orbán Viktornak, biztos vagyok abban, hogy a most épülő új Magyarország gazdaságilag, társadalmilag, kulturálisan, nyelvileg, vallásilag és hagyományok tekintetében hamarosan olyan erős és stabil állapotba kerül, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül képes lesz elviselni egy hosszabb ideig elhúzódó gazdasági világválság elhárításának pénzügyi terheit.

797 komment

Címkék: média politika ellenzék államadósság Fidesz Orbán Bajnai Milla

A bejegyzés trackback címe:

https://stefania.blog.hu/api/trackback/id/tr414875154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

okosallah 2012.10.30. 01:39:05

@moTmeN:
Valóban jó a gutenberg project, én is letöltöttem több művet onnan. Ami a Kommunista Kiáltványt ileti, nekünk azt még az iskolában kellett tanulni...én már az öreg generációhoz tartozom ugyanis.

Hogy mennyire értelmetlenek ezek a dogmatikus ősi ideológiák arra jó ez a példa.
Elnézést kell kérnem mert az idézet angolul van ami nem való egy magyar fórumra de a cél most szentesiti az eszközt.

Ki mindta ezt?
"“We are Socialists, enemies, mortal enemies of the present capitalist economic system with its exploitation of the economically weak, with its injustice in wages, with its immoral evaluation of individuals according to wealth and money instead of responsibility and achievement, and we are determined under all circumstances to abolish this system!”

Adolf Hitler in his May Day Speech, Berlin, 1 May 1927
(quoted by John Toland in his book Adolf Hitler, 1976, p. 306.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 04:16:08

@Putyilov gyári melós: Szerintem pedig a mémgyártó a jóoldali emberekből -igaz, nem ez lenne a célja- csinál bohócot.

A jóoldalon Orbán soknevéből, nagyon ügyesen egyébként, kiválasztották az igasságos Kádár Jánost és pl titott a cigányozása, az ugyanis a néhai MSZP budapestiparaszt tagozatának (DJ Arató ) szokása is [volt]. (a Népszabadság lebegtette meg a cuccost már vagy 13 éve... -> orsósozás) . Kommunikációs szempontból azért is kerülik a jógyerekek a cigányozást, mert a Jobbik is cigányozik (és zsidesezik meg zsidónyalónak mondja Orbánt)
Namost hogy néz ki egy ilyen Hitlerrel összekenyegett Orbán, aki Kádár meg zsidónyaló és cigány 8továbbra is, hiszen most az EGÉSZ jóoldalt kéne összeforni és a jóoldalon még mindig nem értikk mindannyian, mért lett kivezetve Orbán cigányozása, hitlerezése meg még a mussolinizása is, ami pedig képileg ugyanilyen jó kis párhuzamokra alkalmas, mint az új posztban a kép.

El lehetne intézni azzal, hogy ez a fajta mém kókányolás tkp el is várható a radikálisjóoldal fiataljaitól.

De pl ha én a jóoldal kommcsifelcsi [kommunikációért felelős] Felnőtt Bácsija lennék, joggal idegeskednék is azon
hogy ha a mém
ahogy erre számítottam is
EVANGÉLIKUS sváb lány, akkor hogy a faszomba hozhatja a katolikus schwarz und weiß-t. Amikor az evangélikus sváb az farbliches (jógyerekül: coloured).

Azzal már nem is foglalkoznék, hogy a németnáci hitleráj ALAPVETŐEN ateista volt. Jógyerekkel -aki művelt egyébként és tudja is a történelmet- vitatkoztam már erről, kb odáig jutottunk el, hogy rendben , a nácik a bevettegyházakat útálták, hanem valami pogány mitológiát építettek és erre kis jóindulattal (na, hagy legyenek má vallásosok, na...) rá lehet fogni az idelizmust , ha az istenhitet nem is.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 04:20:18

@2345 (mеgint): Öhöm, akkor ennek a fekete totykos csajnak van ez a vékony, konzervatív szerény hangja, értem már, ilyenek ezek a baranyai svób konzervatív métyhenek, csak úgy pucéron flangéroznak az utcán.. , óde egyszerre úgy is kinéznek, mint ideföl ezek a hellesz blondék.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 04:34:33

@szorokin: Ezt tényleg szeretném tudni, erre mi a magyarázat, hogy ha a FIDESZ meg Orbán naponta tucatjával gyártja a mémezésre faszán alkalmas dolgokat, akkor mért jobb ez a fércelvény. Jójó, tudom, hogy fel kéne rázni az embereket szerintetek, hogy Orbán náci hitler, de ez a felrázás, ha még 2002-re bejött, máma nembiztos, hogy ...

Tökfőzelékből ugyanis nem csak figura nem lesz
de bot se soha.
Ahhoz ugyanis, hogy ez a mém ütős legyen, alapvető szakmai hibákat nem szabad elkövetni.

Ideföl az 1000 komment tengerében fölsoroltam a fő hibákat, megpróbálom akkor még egyszer:

A Verleib nach Berlin vagy a Hippolit a lakáj című filmsikerek újraforgatói ott hibáztak csúnyát, hogy OLCSÓ könnyűgyors eszközökkel operáltak abban a hiszemben, hogy hát ez a sok barom úgyis (így is elhiszi)
Az rendben, hogy a FIDESZ meg Orbán és mind a rosszoldliak [Ángyán és Balavány kivételével :D ] barmok.
Az a baj, hogy butának nézitek a jóoldaliakat is. Megpróbálok még egyszer inteni azirányban, hogy az, mert a gyülölettől elvakult benyalta ezt az alapvetően elbaszott mémet , nem jogosít túl nagy örikélésre.

A Náci Birodalom története csúnya és sötét. Stefike hoaxációjával azonban hamisan mókás kicsinységeket is maszatoltok erről a jógyerektudatba.

Pl a mi Rákosi Mátyásunk történetébe a mai tudatokba afféle Buta Tökfej Bojócc kép van belemosva Rákosiról. Így aztán persze, amikor az időbusz utasai kiszállnak 1948-ban, odamennek A Kopaszhoz és hátbaverdesik, hogy te vagy az a mókás hűjje Tökfej? - akkor ez a vicces bácsi a ma már nem ismert vitriolos humorával olyat fröcsiz vissza a pofikájukba, hogy ríva futnak a kisérő óvóbácsihoz, hogy eztet nem teccett elárulni erről a féregről, hogy így csúfol vissza bennünket brühühü...

Addig mindenkinek fasza a mém, hogy Hitlerrel összekenjük az éppen aktuális Figurát.
Sajnos azonban ez az egész visszahat, a Figura visszakisebbíti Hitlert és akkor az ükunokák megkérdezoik: Egy ilyen tökhűjje bojócc tüzelte el kemencébe az ükapiékat, hát hogy?

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 04:40:03

@Brendel Mátyás: Sajnálom, hogy túlbecsültem az olvasási képességeidet és ezen fogyatékosságodban érthetetlenné futottak össze a mondatrészeim és ezt a maszatolódó izét te a rád jellemző zsenialitással ÁTLÁTTAD ide az én fejembe, mint pálinkamámort.

A magadfajta korszerű, tehát funkcionális analfabétákon még segítHET a hangos olvasás. Tehát ha HANGOSAN is felovasod magadnak a "bonyolult ámde logikátlan" szöveget.

Ha így se megy, akkor kérj meg a környezetedben egy még olvasniképest, olvassa föl neked.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 05:32:52

@magyar-magyar szótár: az még soha nem jutott eszedbe, hogy esetleg nem mindenki szembe megy az autópályán, hanem te vagy hülye?

azt, hogy én lennék a hülye nehezen tudom összeegyeztetni azzal, hogy a Műegyetemen van Ph.D.-m, az MTA-n és több francia kutatóintézetnél dolgoztam, és van egy tekintélyes publikációs listám.

Ellenben az, hogy téged beengednek a sarki kocsmába ( és ott még Internet is van!) tökéletesen összeegyeztethető azzal, hogy hülye vagy.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 07:12:46

@Brendel Mátyás: Ja, akik szépnyári péntek 16-18 óra tájban mind egyiránybanézően állnak az M1-M7 összesítőtől Martonvásárig, azok viszont az okosok, akiknek a fejében külön-külön született meg a csakreájuk jellemzően páratlanulokosgondolat.

A második bekezdésedet olvastam egy komikus, XIX. francia regényben, egy Kövér Hülye szájába fityesztette az író, persze a Francia Akadémia meg Műegyetem fokozta a gatyarohasztóan mókás szituációt. Bár azt meg kell hagyni, egy műegyetemi PHD-hez képest tényleg elég fasza egy filozófus meg közíró vagy...

Bizonyos felsőoktatási intézmények elvégzéséhez elsősorban ugyanis megfelelően lapulásálló ülőszerv kell, ami különben az ilyen fickók gondolkodásiszerve is.

A funkcionális analfabétának pont ez a lényege: Szóképesen olvas, tehát ISMERŐS szóképeket még képes megfejteni, kisaccolni, ráhibázóan, így szak[területe]szövegével elboldogul.
Ismeretlen szöveg tengerén és messze az ismerős partoktól azonban már semmire se megy, nem is merészkedik.

Kedvelt trükkjük az efféle szakbarbároknak, hogy magukból kiindulva úgy gondolják, mások is pont annyira ostobák és így a vita során nem megválaszol a vitában felvetettekre, hanem elkezdi a hallgatóságnak lemarhaságozni vagy lehülyeségezni az opponens szöveget, bízva abban, hogy úgyse jár utána senki.

Efféle bármikor előrántható frappáns érv ez a gyári-készenvett cuccod is az autópályás riposzt.

Ott totyorászol az M7-esen még a váli lehajtó felé, amikor én az öreg7-esen már Lepsényben vagyok...

Késes Szent Alia 2012.10.30. 07:24:16

@magyar-magyar szótár: Köszönöm az elgondolkoztató felvetéseket, megpróbálom őket tovább gondolni: a Stefike szövege nem Orbánt tükrözi, hanem azt, ahogyan az orbáni világmagyarázat megjelenik egy tipikus fideszes szavazó szövegében (és vélhetően a gondolkodásában is). Stefi nem is írhat mást, mint groteszk, leegyszerűsített katyvaszt, mert maga az orbáni kommunikáció, és annak befogadása, ilyen. Erre nem csak néhány barom fideszes ugrik, mint írod, hanem meghatározó részei a fideszes világképnek azok a mémek, amiket az orbáni kommunikáció terjeszt például a "hisztériásan óbégató balliberális gyűlöletkampányról". Ez maga egy mém, ami terjedni és kombinálódni tud, például összekombinálódik azzal, hogy "nemzetére rárontó idegenszívű", vagyis "zsidó", és előáll az a metaforikusan és félig elhallgatottan antiszemita nézet, ami pár perc után kibukik a tipikus fideszesből.

Ezt nem fogja megzavarni az, hogy Orbán (a te szavaiddal) "zsidónyaló". Ha már létrejött egy többé-kevésbé koherens világkép - ez esetben az, hogy a nemzet harcban áll a hazaárulókkal - , akkor ezt az átfogó magyarázatot egy-egy zsinagógába ellátogató kormánytag nem fogja felborítani. Nem éri meg az adott befogadónak újragondolnia a teljes magyarázatot minden kilógó tény esetében, hanem ezeket vagy figyelmen kívül hagyja, vagy illogikusan beleilleszti. Stefi erről a kommunikáció által befolyásolt gondolkodásmódról ír (jól vagy rosszul, az más kérdés), nem arról, hogy Orbán a valóságban milyen.

Ez a leegyszerűsítő képalkotás persze megvan a "jóoldaliaknál" is, ők is kiragadnak jellemzőket, összekombinálják, és nem szeretik megváltoztatni, és egy tipikus jóoldali mémhordozóról is pompás karikatúrákat lehetne írni.
Nagyon találónak gondolom, amit arról írsz, hogy "a Figura visszakisebbíti Hitlert", és hogy az Orbánról alkotott figurára is jellemző ez a primitív, néhány vonást kiragadó leegyszerűsítés, és ez a jóoldaliakra nézve kifejezetten káros. Egyetértünk. A fideszes világképet nem is az "Orbán a Sátán" képpel kéne megpróbálni legyőzni, hanem az orbáni szövegekben meglévő, hasonlóan primitív és káros leegyszerűsítések nevetségessé tételével. Ha nem is pont úgy, ahogy Stefike csinálja, de irányvonalában hasonlóan.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 07:38:26

@Késes Szent Alia: Az első bekezdésedet olvasva a faszomban (ugye haladóbaloldali férfinek nem csak a szíve dobog a baloldalom, de a fasza is arrafelé van eltéve és FÉRFI-nek ugye egyben-részben a gondolkodószerve is) feldübbent a kérdés, hogy ha Bajnainak a tanácsadótestületében is ilyennek álmodoznák az orbánisták fejében tenyésző gondolatokat, akkor a politikaitérképen merre indulnának el a harcba. Hogyan is készülhetnének föl. Vagyis ezek szerint a faszomnak is több esze van, mint Stefi mémelőinek? ne bassz!

belekotty 2012.10.30. 07:39:52

@Brendel Mátyás: Te meg ezt írtad és lehülyézted a másikat.

"de mondom, 970 klikkelést is hozhattam volna. és mondom, egyetlen reklámra se klikkeltem közben."

Kisöcsi! Beleugattál olyanba, amiről kiderült fogalmad sincs. Alig jöttél ki az egyetemről, élettapasztalatod semmi. Inkább írogass a népszavában!

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 07:46:12

@Késes Szent Alia: Mint látjuk, a "fideszes világkép" akár hozzányúlás nélkül, csak wei-wu-wei szemlélvén nyugodtan, képes lenne legyőzni önmagát.
Ebbe még ilyen oktondin beleavatkozni az össze-Hitleresezéssel (a mai termés előre tudható volt, hogy Stefi azzal a nyelvével hova fog most sietni kenyegetésre

Valami olyan érzésem van, mintha olyanokkal kéne vitatkoznom, akiknek érve a néhai Lolo Ferrer melleinek valódiságára a következő:
De hiszen Lollo mellei VALÓDIAk ha mongyuk!
és ilyenkor az ember fáradtan legyint, hát ha erre akartok rejszolni, akkor csak nyugodtan.

Vagyis attól tartok , hogy ebből a sokszépből, amit ideérveltél nekem, összesen a kacagva élveztetés az igaz.

De jaj annak a kis politológ nebulónak, aki el is hiszi az itt kiolvasható "fideszes világkép"-et.

Közben azonban a Felnőttek Világában komoly harc folyik.

Én mindenesetre kurvára megsértődnék, ha jóoldali jó gyermekként ennyire butának le lennék nézve a jógyerekektől, hogy egy ilyenre kell kivernem örizve hemperedvén, mint ez a Stefi.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 07:51:33

@Késes Szent Alia: És hogy mennyire nem játék a viccelődés, azt a Jobbik 2.0 története mutatja.
Ha egyszerűen csak hagyják a jógyerekek, hogy a Jobbikos világkép egymást megsemmisítő elemei összefollyanak szépen... ha rendesen fejmagasságból kamerázzák a Madárfejű Lajóssokat, amilyenek ténylegiben voltak.. és nem reklámfotókat készít nekik a haladó jóoldali fotóriportertársadalom..
egészen nagy erős masszív , újabb kis Madárfejűk számára csábosnak lett fotózva a Gárda.

Akkoriban a Felnőtt Bácsik felismerték Zseniális Ferenc ötletét, mire lehet használni a Jobbik 2.0-t és elkezdődött a nácikártyázás egy új szakasza.

Most a Jobbikban olyan fasza dolgok zajlanak, mint pl az egyik megyei elnök egy imbecillis hülye lett. Semmit nem kell hoaxálni rajta, magátólvalóan barom kívül-belül. Adódna, hogy akkor a jóoldali sajtó mért hagy ki egy ekkora ziccert.

Késes Szent Alia 2012.10.30. 08:25:31

@magyar-magyar szótár: Én azt remélném, hogy a Bajnai-műhelyben még sokkal ilyenebbeket gondolnak a választókról, de ez nem valószínű, túl emelkedettek hozzá. Kényelmetlen azt észrevenni, hogy a humán gondolkodás nem racionális, hanem racionalizáló, vagyis hogy jellemzően először van meg az eredmény, amihez el akar jutni, és utána a magyarázat.

"Mint látjuk, a "fideszes világkép" akár hozzányúlás nélkül, csak wei-wu-wei szemlélvén nyugodtan, képes lenne legyőzni önmagát."

Ellenkezőleg, hozzányúlás nélkül a legabszurdabb elgondolások is fennmaradnak. Ezért törekszik minden hatalom például a sajtó kontrolljára, amennyire csak megteheti és amennyire ez belefér az önmagáról alkotott image-be. Minél kevesebb a külső belenyúlás (az ellentmondó tényekkel való ütközés, illetve a tények ellentmondó magyarázatba rendezése), annál tartósabb a hatalom által közvetített világkép.

"Ha egyszerűen csak hagyják a jógyerekek, hogy a Jobbikos világkép egymást megsemmisítő elemei összefollyanak szépen"

Nem semmisítik meg egymást külső hatás nélkül. Egymásnak homlokegyenest ellentmondó dolgok kiválóan megférnek egy adott ember gondolkodásában, ha van motivációja arra, hogy fenntartsa a világképet. Erre millió megvalósult példa van, az utólag érthetetlennek látszó magánéleti tévedésektől az öngyilkosságig menő politikai elkötelezettségig. A "Felnőttek Világa" egy gyerekes illúzió :)

Azzal továbbra is egyetértek, hogy Orbánról, vagy a Jobbikról alkotott ellenzéki kép primitív, és hogy ez káros.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 08:30:23

@Késes Szent Alia: Történelem.
Erről viszont nem ti tehettek ill. keveset tehettek ellene. Még mindig nem jól tanítják pl a Weimari Köztársaságot vagy azt, hogyan jöttek föl Dr Goebbel-sék. Volt ugye ez az osztálybaágyazás, ami [mese] szerint a nagytőke érdeke volt (Hitler hátranyúl a nagy Tőke pénzéért a plakáton) ... És ezért szórakozhatnak a kedvükre a valódinácik ott, ahol vannak is. Ugyanis a nácizmus... nem egy beágyazódott valami, amire csakúgy (a jobboldalon keresgélve) rá lehet mutatni. Hanem gördülőeszme. Minden hangoztatott lózungja csak egy dolog. Sőt, a nácizmus figuráit se a helyükön tárgyalják, általában mindenkinek Hitler [ a hűjje bojócc majómm] ugrik be. Így persze Dr Goebblsnek nem jut a szórásból.

Amikor az Alexanderplatzon rászólnak a munkások a náciújságot nácikarszalaggal terjesztő munkásra, mit csinál, akkor vállat von: "Munkások ezek is!" A moookszista történelemtudomány pedig a Weimar képen sokat retusát és ez a retus máig mind rajta !

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 08:34:25

@Késes Szent Alia: Belpol.:
Nem gondolod, hogy az az orbáni világkép, amiből itt a mémelés folyik, a gyerekasztalhoz kivitt kaja? És a felnőttasztalnál, ahol már szerintem nem is az a kérdés, hogyan és mikor győzik le Orbánt, hanem a combájaa, nyakája, mellyehúsa felosztása a tét (osztozkódó mackóknak a tudodmijut : D ) A felnőttasztalnál már 2010-ben se voltak bekakilva, hiszen minden a tervek szerint történt, most sincsenek bekakilva és nem is lesznek. (És még egy kép: a gyerekeknek most már szabad játszani a felnőttasztalnál elkoptatott nácikártyával is)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 08:39:15

@magyar-magyar szótár:

"Bizonyos felsőoktatási intézmények elvégzéséhez elsősorban ugyanis megfelelően lapulásálló ülőszerv kell, ami különben az ilyen fickók gondolkodásiszerve is."

A kocsmatöltelék megpróbálja megmaygarázni, hogy nem is olyan nagy baj, hogy ő csak eg kocsmatöltelék. Ha ennyit fordítottál volna tanulásra, neked is lehetne normális állásod.

"Kedvelt trükkjük az efféle szakbarbároknak, hogy magukból kiindulva úgy gondolják, mások is pont annyira ostobák és így a vita során nem megválaszol a vitában felvetettekre, hanem elkezdi a hallgatóságnak lemarhaságozni vagy lehülyeségezni az opponens szöveget, bízva abban, hogy úgyse jár utána senki. "

Nocsak, megtaláltad a tükröt a kocsma vécéjében?:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 08:42:46

@belekotty:

"Alig jöttél ki az egyetemről, élettapasztalatod semmi. "

Mielőtt buta személyeskedésekkel jössz, legalább azt a 90-es IQ-s gyakorlatot tedd meg, hogy utána nézel, ha bárki utána néz a dolognak, nem égsz-e akkorát, mint a Reichstag.:)

Egyébként akinek Ph.D:-je van, az triviálisan nem most jött ki az egyetemről. Ez is 90-es IQ.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 08:44:21

@belekotty:

"Te meg ezt írtad és lehülyézted a másikat.

"de mondom, 970 klikkelést is hozhattam volna. és mondom, egyetlen reklámra se klikkeltem közben.""

így van, és ennek az áll0tásnak mindkét tagmondata továbbra is sziklaszilárd és igaz. még mindig nem kattintottam reklámra, és még mindig nem osztottam meg ezt a blogot. és még mindig nem tartok 970 klikkelésnél.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 08:51:26

@magyar-magyar szótár:

"Szóképesen olvas, tehát ISMERŐS szóképeket még képes megfejteni, kisaccolni, ráhibázóan, így szak[területe]szövegével elboldogul."

Azt még azért megkérdezném, hogy

1) Azt te úgy a kocsmából hogy gondoltad, hogy egy felszínes szövegértéssel cikkeket lehet írni nemzetközi, referált folyóiratokban mesterséges intelligencia témakörben?! Ez nem kommunikáció szak, ahol copy-pase dolgozatokat lehet 0rni, ez egy másik világ, te ezt nem ismered, képed nincs róla!

2) Aztán ugye megint referált cikkem vannak filozófiáról (Világosság), tudományos ismeretterjesztésről (Magyar Tudomány) és történelemből (Aetas).

Ha neked a kocsmából sikerült összehozni ennél multidiszciplinárisabb repertoárt, akkor elő vele, ha nem, akkor szép szerényen kussolsz.:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 09:08:29

@magyar-magyar szótár:

rakjuk sorba az alábbi interpretációs tevékenységekhez szükséges intelligenciát!

1) egy sztochasztikus egyenletrendszer megértése (ez vagyok többek között én)

2) Egy Heidegger szöveg megértése

3) Egy Carnap szöveg értelmezése

4) Egy Herman Hesse regény értelmezése!

5) A bevásárlólista értelmezése

6) A söröscímkék azonosítása

(ez vagy te)

(gy.k. már sorba van rendezve:)

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 09:13:30

@Késes Szent Alia: Amikor azok az elvek jártódtak, ,amit máma politológia kereteiben vagy bárhol jó gyermekeknek tanítanak, akkor vidékról előjegyzéssel lehetett Budapestre föltelefonálni és órákon át kellett ülni a vidékiposta folyosóján a fülke előtt és az internet egy érdekes kisérlete volt Uj Péternek és barátainak az eltén néhány gép összekapcsolásával modellezvén.

Most pedig kommunkációs entrópia van.

Most már, nem pedig úgy, amit még nektek megengednek letálalni a gyerekasztalhoz, most már nem az ad hatalmat, ha a birtokában vagyok az informácoónak esp. elmehetek a birtokomban lévő infóval a kurva anyámba, ha nem tudom megosztani.

Hanem az info MEGOSZTÁSA a hatalom.

A Zárt tartályban entrópia alakul ki

És a hatalom azé, aki BEENGEDI [megosztja] az infót a kommunikációs zsivalyban.

Tehát ha készítek egy mémet Ráhelről, a sahter lányáról , satöbbi és elkezdek vicceket gyártani ebben a stílusban a szerintem liberális zsidó fiatalok eszmevilágáról (akkor, amikor a Vér és Becsület barmait a smicisapkás-sálas bátor zsidó fiúk a kurva anyjukba elküldték, a máma a gyerekasztalnál ülő bábocik hányévesek is voltak? ..vagy ki mi mit tud a mai LIVE! létező izraeli liberálisokról...) ... ilyenkor persze a beengedő csap nem nyílik , mert ez több vagy más, mint bunkóság lenne ... az nem bunkóság, hogy mi is van azzal a kb 74 tényleg, még ma is létező sváb lánnyal Baranyában... miről mit gondolnak... hogyan hawájjoztak a volksbundista onkeleik meg tantéik az amerikaiak segélypénzein NYugat-Németországban és mint szívtak helyettük a nemvolksbundista schwarz-ok, ekik leköpték akár a hitlerájt is az 1946-os kitelepítésekkor....)

Tehát az "irracionális gondolkodás"-ról. A kommunikációsentrópiában olyan magas a zajküszöb, azt az egyén nem lépi át. Minden "érték" és semmi sem. Marad az üvöltöözés, ami nehezen artuikulálható. Meg a piktoigrammikus "jelek"-kel való hadonászás.

A hatalom és a sajtó.

Akkor még talán, a médiaháború korai szakaszában, amikor még a nintendo menő volt és a Kacsamesék újdonság a televíziós matinéban, akkor hangzott faszán ez a mondat,. miszerint "a mindenkori hatalom ellenőrzése alá akarja vonni a sajtót".
Sokszor volt már probléma ezzel a modullal, amikor még egy bekezdés sem választotta el a viccelődést azon, hogy Orbánék hülyék az internethez attól a jujogtatástól, hogy minden hatalmat megkaparintottak.

Azalatt a két hét alatt, amíg a 2009. március 29-én még alkalmatlan és nemkívánt Bajnai végül megfelelő lett, az internet volt az információ elosztó. Pl az internetről lehetett megtudni, hogy Csurka bácsi egyébként 237 példányban létező újságjának a címlapján mi van. Mire egy papírújság szerkesztősége lapzártát rendezett, addigra interneten lefikáztak Bajnai útjából nyolc miniszterelnök nevet is. A Független Nyugati Források honnan olvasták le, kicsoda ez a Gordon Bajnai? Az internetről. és AZTÁN a magyar internetes sajtó honnan RE:-zte már Független Nyugati Véleményként a Bajnairól való véleményeket? Az internetről. (Ezt a Népszabadság papíron is megcsinálta Fejtő Ferenccel, Fejtő titkárja rendszeresen felolvasott az öregnek a népszabiból, majd a népszabi riportere beszámolt arról, hogy Feri bácsi mindenben velük ért egyet :D )

Állítólag Kínában nem szabad az internet. itt olvastam az indexen: pár jüanért lehet venni prg-t ami felszabadítja.

Most ez már annyira ócska mém, elég rá csak utalni : "A FIDESZ átvette a hatalmaz az indexben és most már az index fideszes irányítás alatt áll" -ezen már a gyerekasztalnál.. még röhögésre se vesznek hozzá levegőt, annyira ócska.

22 éve folyik a jóoldali magyar sajtóban ez a szisztem, miszerint be kell avatkoznunk a képbe, mert ha nem avatkozunk be, akkor juj mi lesz, barmokra [ma user, régebben meg néző vagy olvasó volt vagy rádióhallgató] bnem bízhatjuk, még a végén ki tudja, mire jutnak. Kezdetben kb annyi újfasiszta volt, hogy ha a Matula Magazin első számának munkatársai a fizikaivalósgban is kimennek picsán rúgdalni Szabó Albertékat, akkor egy jógyereklábra négy fasiszta seggteke-pár jut. És alig birták ki röhögés nélkül a feklnőtt Bácsik a hujjogtatást a hóttifaszista restarujácijaó eljöveteléről.
A kommunikációs entrópiúában aztán KI TUDJA IGAZÁBÓL MILYEN BARMOK???? szóval barmok azt tapasztalták, hogy ha ordéjtoznak bizonyosokat meg piktogrammikusan belengetnek izéket, attól idegesedés kezdődik a nekik nemtetszőoldalon.

Nézzün az idei képet.
Voltak Vonáék valami másfélszázat a Hősök terén 300 sajtómunkás , 400 ellentüntető és valami 1000 bámész karélyában.
Kétféle kép került a vetítőkbe, az alulról jujjdesoknak fotózott Vonáék, ez volt a sok. És volt egy (1)kép, ami totálba mutatta a teret...

Most mémelek egy harmadik képet, amin Vonáékon kívül senki sincsen a téren. De egy fia sajtós se, esetleg a sajátkutyáik.

Nos?

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 09:15:51

@Brendel Mátyás: A söröscimkékhez tényleg tök hülye vagyok, tizenhárom éve annak, hogy egy üveg sört ittam.

Késes Szent Alia 2012.10.30. 09:20:55

@magyar-magyar szótár: "Nem gondolod, hogy az az orbáni világkép, amiből itt a mémelés folyik, a gyerekasztalhoz kivitt kaja?"

Pontosan, ez a "gyerekkaja" a Habony Árpádék által kifőzött (vagy régebbi időkből felmelegített) és tányérra rakott mémkupac, például a hiszteroballib hazaáruló sajtóról. Nyilván van egy kör, amelyik tudatában van annak, hogy ez egy profin összerakott és a célközönség igényeihez alakított csomag, amit ők maguk nem hisznek el. És van egy sokkal szélesebb kör, akik érdekeltek abban, hogy elhiggyék, mert koherens világmagyarázatot ad, és az jó érzés. Ha a "jóoldal" őket akarja kibillenteni, akkor egy legalább ugyanennyire tudatosan összerakott csomaggal fel kell kelteni azt a sejtést, hogy amit kajálnak, az egy tudatmódosító cucc, és hogy az miért nem jó nekik. Az orbánsátán és jobbiknáci képekben kimerülő ellenoldali próbálkozások pedig önmagukban ehhez nem elég hatékonyak.

"És ezért szórakozhatnak a kedvükre a valódinácik ott, ahol vannak is."

Hát ja. Meg a "politikai korrektség" normái miatt, ami súlyos problémákról való beszédet enged át a drasztikus leegyszerűsítésben érdekelt pártoknak.

Köszönöm a kellemes reggeli csevejt, most ideje mennem, a többiről talán később.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 09:29:26

@magyar-magyar szótár: "A söröscimkékhez tényleg tök hülye vagyok, tizenhárom éve annak, hogy egy üveg sört ittam."

akkor mitől vagy ilyen hülye?! így születtél?!:)

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 09:48:18

@Brendel Mátyás: Nem, hanem attól zuhant negyedére az intelligenciahányadosom, hogy tanulmányoztam főbb műveidet. Ha ezt tenné a Műszakiegyetem doktoribizottsága, akkor nem csak visszavonná gyorsan a PhD-címedet, de még hitelrontásért is beperelne.

Egyetlen vigaszom az, hogy még ez a negyedelődött intelligenciaszintem is annyira magas neked, hogy ebben a dugóspuska-puffogtatáshoz hasonlatos tartalmatlan, üresen poenkodo vitaformában is alulmaradsz velem szemben.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 09:50:27

@Brendel Mátyás: Ha már ennyi karaktert pocsékoltál rám, válaszolhattál vona az eredeti kérdésemre is, miszerint a Márkó környéki posztsvób legények jóoldali szekciója vajjon milyen szagot érez ki áradni Fáncsili hanyadik alsószoknyája alól...

belekotty 2012.10.30. 09:52:56

@Brendel Mátyás: Látom csűröd-csavarod, mert beégtél. lehülyéztél valakit azzal hogy a reklámra kattintás a fontos, mikor fogalmad sincs az internet robotok, a google reklámméréséről. Most magyarázkodsz. Igen, fiatal kis paraszt vagy, aki azt hiszed hogy összekínlódtál egy Phd-t és dolgoztál pár évet attól még vagy valaki. Hát egy kis pöcs vagy, aki kisebbségi érzéssel küzd és most vergődik csak. :-))
Na meséjjé mibő írtad azt a Phd?
Van egy kis feladványom ha olyan nagy informatikus vagy!
Ha ugyanaz a programom, ugyanaz az adatbázis kezelőm, ugyanaz a gép, ugyanaz az interfész, minden ugyanaz, csak a vinyót cserélem nagyobb fordulat számúra, akkor mégis miért lesz lassabb a feldolgozásom. Tudod a friss könyvtárszagú informatikusok tudománya ilyenkor meg szokott állni. Szerintem a tied is. :-))

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 09:58:36

@magyar-magyar szótár:

"attól zuhant negyedére az intelligenciahányadosom, hogy tanulmányoztam főbb műveidet."

aha, afféle mentális izomláz?!:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 10:00:26

@magyar-magyar szótár: rossz számot hívtál. összekevertél a nemzeti tudakozóval.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 10:03:08

@belekotty:

"fogalmad sincs az internet robotok, a google reklámméréséről."

mondod te, aki azt állította, a reklámra rákkattintást nem is mérik.

belekotty 2012.10.30. 10:07:51

@Brendel Mátyás: Én ilyen nem írtam. Hazudsz. Idézzed hol írtam!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 10:19:41

@belekotty:

itt írtad:

" belekotty 2012.10.29. 10:31:50
Nem azt mérik hogy a reklámra hányszor klikkeltél"

baromarcú, faszkalap vagy.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 10:35:30

@Brendel Mátyás: A szellemikásahegyen átrágódáshoz is kellenek izmok, de megtudnád, ha az Összes Műveidet papírformában is a nyakadban kéne cipelned

...ja, hogy te ahhoz a Brendel-ághoz tartozol, akik Árpáddal Vereckénél együtt jöttek be, kicsit sréhest-ódalvást a Szalosjánokkal vállvetvén, ühüm, bocs...
Jó, akkor ad meg a nemzeti tudakozó vagy micsoda számát, de csak ha zöld... mert hogy még én fizessek is a hívásukért

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 10:51:42

@magyar-magyar szótár: nem, de nem is azokhoz, akikre te gondoltál.

nem igazán hiteles, hogy ha azt hiszed, hogy több mint négyszer akkora IQ-val rendelkezel, mint én, akkor miért tőlem kérdezed a tudakozó számát.

90-es IQ-s tesztfeladat. és nem vitted át.:)

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 11:26:05

@Brendel Mátyás: IQ-ja analfabétának is lehet magas.

Ez nem is IQ -feladat, csak az IQ-iskola bölcsijében előkészítőkérdés a biliztetőkamra előtt a szönyegen.

Szép példa, amiben a gyakorlatilag analfabéta polgármester, aki így Gyurcsány Ferenc összes műveinek a tanulmányozásától el van rekesztve tehát, mégis Gyurcsány technikáját fedezi föl, amikor az önkormányzati testületbe beválasztott tanárok, ember-s állatorvosok mindegyikétől valamilyen zseniális gondolatot magáévá tesz, beépít, esetleg ezeknek a magosfokú értelmiségieknek ráadásul még megbízási díjakat is kifizettet. RÖGTÖN megváltozik a diplomások megítélésében ez az politikához nemishogy nem analfabéta, hanem nagyon is intelligens [= problémamegoldó-képes] ember. Rögtön elkezdenek a büdösparasztyáról úgy beszéni az ész emberei, hogy hát mégiscsak, ez az öreg, azért vannak jó ötletei (amiket megvásárolt az okosoktól :D)

Az a másik...izé.. ugye, ami nincsen neked, szükséges ahhoz, hogy egy amúgy intelligens ember okosnak is képzelhesse magát. A tudáshalmaz ismerete, amihez műveltség kéne. Mivel én sokat tanultam már tőled, ideidézem egy korai tanításodat arról, miszerint nem szükséges a műveltség, ha van google. Csak beírja az ember a megfelelő keresőszót és a gép már tud is. Minek cipelni a műveltséget, ugye. (A másik bölcs tanításod is ebben a "tudásodban" gyökerezik, miszerint a gép nem pusztán gondolkodni tud, de kretaív-alkotni is, tehát pl további Bach műveket írni)

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 11:32:17

@Brendel Mátyás: Voltaire tevékenysége jelentősen belerombolt a katolikus egyház szellemitekintélyébe. Egyetlen reménye lehet a XVIII. századi klerikális dögöknek, ha felfedezik az időbuszt és abból te kiszállsz Voltaire korában segíteni az ateista gondolkodás fölfejlődését. Egyelőre időbusz még nincsen, így csak a magyar interneten tudtál önkéntelenül keresztbetenni a magyar ateisták szekerének... bár majd a helsinki-i emberemnél érdeklődöm, hogy esetleg a finn interneten is rogyasztottál-e valamit..

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 12:40:17

@magyar-magyar szótár:

"Ez nem is IQ -feladat, csak az IQ-iskola bölcsijében előkészítőkérdés a biliztetőkamra előtt a szönyegen."

és te még ezt is be bírtad bukni.:)

a többire nem válaszolnék, mert láthatóan íráskényszered van, és ha megböknek, akkor dől belőled a szar. meguntalak.:)

belekotty 2012.10.30. 13:20:28

@Brendel Mátyás: Figyelj faszkalap! Te kezdetél gyaktatni valaki azzal hogy a reklámokra kattintást mérik. Erre írtam hogy nem azt, utána leírtam hogy sokkal komplexebb a dolog. A szavakat forgatod, te kis pöcs. 30 évesen már megtanulhattad volna hogy jobb elismerni hogyha tévedtél és nem erőlködni kell. Egy informatikai kérdésre nem tudtál válaszolni, csak magyarázod hogy te mit mondtál hogy értelmezed, meg kiforgatod más szavait, mert a szövegkörnyezetből kiragadod. Anyád miért nem nyelt le inkább?

belekotty 2012.10.30. 13:21:40

@Brendel Mátyás: Te mondod, amikor két emberrel is vitázol mert nem, bírod abbahagyni, nem bírod elviselni hogy a szart sem érő informatikai Phd-del együtt lealáznak? :-))

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 14:17:40

@belekotty:

"Erre írtam hogy nem azt, utána leírtam hogy sokkal komplexebb a dolog."

Tehát elismered, hogy írtál valamit, ami nem volt igaz, mert a "nem azt" és a "de azt, csak komplexebb" az ellent mond egymásnak. Általános iskolai szint.

Ami a sokkal komplexebb a dolog dolgot illeti:

1) Tudom
2) Nem kell mondani
3) Nem cáfolja azt, amit bárhol bármikor bárkinek is írtam
4) A "sokkal komplexebb a dolog" résszel együtt is igazam van.

A "sokkal komplexebb a dolog" részt emiatt nem vitatom meg veled, mert nem másít meg semmit abban, amit mondtam. Irreleváns.

"Egy informatikai kérdésre nem tudtál válaszolni"

nem megyek bele még több irreleváns vitába. pláne nem veled.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 14:19:01

@belekotty:

neked egyszerűen:

1) mérik a reklámokra kattintást? igen.
2) komplex a kiértékelés? igen.
3) akármilyen komplex is, végül is van annak jelentősége, hogy nem kattintottam reklámra? igen.

akkor meg, mit ugrálsz, kisgeci?!

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.10.30. 14:40:34

@belekotty:
"Alig jöttél ki az egyetemről, élettapasztalatod semmi. Inkább írogass a népszavában! "

@Brendel Mátyás:
"Egyébként akinek Ph.D:-je van, az triviálisan nem most jött ki az egyetemről. Ez is 90-es IQ. "

Bocsánat, de tényleg, hogy kibicelek láthatóan eldurvult vitátokba, de bele-beleolvastam vitátokba, s miután nem vagyok a témában jártas, csak két megjegyzést tennék.

1. Az, hogy valaki "alig jött ki valahonnan" nem egyenlő azzal, hogy nem most jött ki valahonnan. Ennek felismerése mekkora IQ-tól várható el?

2. Az, hogy valaki Phd fokozatot szerzett, önmagában nemjelenti azt, hogy egyetem után azonnal Phd kurzuson vett részt.

3. a Phd klassz dolog, de valójában túl sokat nem jelent. Erre -mármint a tudományos fokozatra - tapasztalataim szerint általában kontraproduktív utalni a blogtérben.

Egészen elképesztő, mikor két, egyébként értelmes ember egymásnak esik. Többre mennénk mi, halandó szakavatatlan olvasók, ha mellőznétek ezt.

Köszi, és tényleg bocsánat.

fifi156 2012.10.30. 14:51:05

Csak annyit: te nem kisasszony hanem patkány vagy

belekotty 2012.10.30. 15:16:47

@De hol van Columbo felesége?: Nézd meg mind kezdődött a vita! Mellesleg tudom, amit tudok. :-))

pimpalini 2012.10.30. 15:21:38

@Brendel Mátyás:

Bevallom, csak azért tértem ide vissza, hogy rajtad nevetgéljek.

Mert adott egy ember, aki az interneten él. Valamennyire felnőtt lehet, legalábbis fizikailag, mert ugye phd-t (:)))))) a "műegyetemen" (még nagyobb röhej) nem osztanak óvodásoknak.

Ennek ellenére annyi magához való esze sincs a szerencsétlennek, hogy:
1. Tudná, hogy az öndícséret büdös.
2. Tudományos fokozattal hencegni annyit tesz, mintha azt a bizonyos fokozatot a bolhapiacon vásároltuk volna.
3. Egy vitában az amúgy a témához képest teljességgel irreleváns fokozatra hivatkozni, hogy igazunkat, s ezáltal tekintélyünket is megtámasszuk, meglepő butuskaságnak számít.
4. A fenti gondolat folytatásaként jegyezném meg, hogy ilyen esetekben (vita, vitatkozás, érvek ütköztetése) az igazán bölcs és művelt ember nem azzal győzi meg a hallgatóságát, és vitapartnereit az említett kvalitásairól, vagy éppen igazáról, hogy eléjük hányja azt, amit végzett.
Magyarul dicsekszik.
Az, hogy mennyire művelt valaki, ki szokott derülni a stílusából, abból, hogyan és mit ír.
Mint ahogy egy állítás igazságtartalmát, tényszerűségét sem az határozza meg, hogy ki mondta.

Köszönöm, hogy segíthettem, további kellemes öntömjénezést!;)

belekotty 2012.10.30. 15:21:47

@Brendel Mátyás: Faszkalapka! neki estél valakinek, aki azt mondta hogy jó hogy a blog a főoldalon van, mert ezzel kattintás számot generál és így többet fizetnek a reklámok. Mire te leugattad, hogy a reklámra kattintásokért fizetnek. Erre figyelmeztettelek, hogy ez nem így van. Azóta ezen pörögsz kisgeci, közben kiderült hogy fingod sincs a Google és egyebek hogyan gyűjtenek adatokat, fingod sincs miket dugnak el egy URL-ben, sőt még a weboldalakban is mennyi statisztikai gyűjtő eszköz van elrejtve. Egy kis fing pöcs vagy, aki a Phd-d után max 3-4 évet dolgoztál, valszeg életedben nem láttál még nagy rendszereket, nem vezettél be ISP rendszereket és nem elemeztél web statisztikákat a látogató robotokról, stb. Akkor meg a fasznak ugrálsz? Minek kezdtél okoskodni, te kis pöcs? Inkább fizessél adót, te faszfej!

belekotty 2012.10.30. 15:23:32

@pimpalini: Köszi! És ha megnézed, a kis fasz még egyetlen informatikai témájú kérdésre sem mert válaszolni, amit ráadásul simán akár kiguglizni is lehetne.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 15:24:52

@De hol van Columbo felesége?:

"1. Az, hogy valaki "alig jött ki valahonnan" nem egyenlő azzal, hogy nem most jött ki valahonnan. Ennek felismerése mekkora IQ-tól várható el?"

Hát hallod, egy negálási hibát elkövettél. Ez mekkora IQ-t jelez?:)

De ha a negálást kijav0tjuk, akkor a két dolog eléggé egyenlő.

"2. Az, hogy valaki Phd fokozatot szerzett, önmagában nemjelenti azt, hogy egyetem után azonnal Phd kurzuson vett részt."

Valóban. De ez csak engem erősít. Ráadásul meg így is volt.

"3. a Phd klassz dolog, de valójában túl sokat nem jelent."

Itt most nem is ez volt a kérdés.

Mivel a "sok" és "nem sok" nem definiálható, ezért kár ilyenekkel jönni.

belekotty 2012.10.30. 15:31:02

@Brendel Mátyás: "2) komplex a kiértékelés? igen.
3) akármilyen komplex is, végül is van annak jelentősége, hogy nem kattintottam reklámra? igen." - Pont ezen kezdődött a vita, hogy te a reklámra kattintás emelted ki, te doktorik szégyene! Miből írtad a doktoridat? A control+SCHMITT használatából? Neki lehetne az engedni plágium viszgálatnak?

Ja és mellesleg hazudtál, nem informatikai Phd-d van. Tudod, a jó öreg gugli! :-))
Ahogy látom sokat még nem dolgoztál. :-))

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 15:33:49

@belekotty:

"Mire te leugattad, hogy a reklámra kattintásokért fizetnek. "

nem, már másodszorra nincs halvány lila gőzöd sem, hogy mit írtam, és vagy olyan baromállat, hogy nem is nézel utána. ezt írtam:

"és mondom, egyetlen reklámra se klikkeltem közben."

ez az állítás igaz. én többet nem írtam.

de te így reagáltál:

"Nem azt mérik hogy a reklámra hányszor klikkeltél. "

ez az állítás meg hamis.

szóval diszlexiás vagy, azt se tudod, mit írtam, nem nézel utána, benyögsz hülyeségeket, és utána még neked áll feljebb.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 15:37:18

@belekotty:

"3) akármilyen komplex is, végül is van annak jelentősége, hogy nem kattintottam reklámra? igen." - Pont ezen kezdődött a vita, hogy te a reklámra kattintás emelted ki"

nem kiemeltem, hanem megeml0tettem azt IS. van jelentősége?! igen. hülye vagy?! igen.

"Neki lehetne az engedni plágium viszgálatnak?"

neki.

"Ja és mellesleg hazudtál, nem informatikai Phd-d van. Tudod, a jó öreg gugli! :-))"

de azom van.

belekotty 2012.10.30. 15:37:57

@Brendel Mátyás: Uncsi vagy faszfej! Akkor minek szóltál be a manusnak ha tudod hogy nem csak a reklámokra kattintást mérik? mert fogalmad sincs az internetről.

belekotty 2012.10.30. 15:38:56

@Brendel Mátyás: Ja persze, egy elméleti dolog, a valós informatikához annyi köze van mint az elméleti kémiának a valós labormunkához.

belekotty 2012.10.30. 15:40:42

@Brendel Mátyás: Na elmentem, mert nem lesz az országnak egyéni nyugdíjváromány számlája ha a külső vállalkozók nem csinálják meg azt a nyugdíj ágazatnak! :-))
Pá öcsi, simogasd a Phd-d, ami csak címében informatika, a gyakorlati élethez köze nincs, de ez látszik is a tudásodból.

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.10.30. 15:43:42

@Brendel Mátyás:

1-es pont:

Nincs negálási hiba.

Állítás1: alig jött ki valahonnan.
Állítás2: nem most jött ki valahonnan.

Á1: alig, azaz nemrég jött ki valahonnan, éppen, hogy csak elhagyta a helyet. Még szinte száraz a tinta a pecséten.
De ez nem jelenti azt, hogy régen jött ki és ez fontos.

Á2: nem most jött ki valahonnan, tehát tehát nem az imént, hanem régebben. Jelentheti azt is, hogy nagyon régen jött ki (és ez a fontos). A pecséten a tinta már száraz.

Á1 tehát nem egyenlő Á2-vel. Van (lehet) közös metszetük, de nem egyenlőek.

Ez rád nézve hátrányos, mert olyan szóhasználattal válaszoltál, amit a másik fél nem mondott.

A 2-es pontod igaz, ez téged erősít. Itt ugyanis lehet, hogy te az egyetem után azonnal Phd-hallgató lettél, de ettől még lehet, hogy közben dolgozol, tehát van gyakorlati tapasztalatod (van ilyen ismerősöm), és az is lehet, hogy 20 év munkaviszony után adta d a fejed a tud.fok. megszerzésére.

3-as pont:
Itt nem értetted meg a lényeget, Nem az volt, hogy sokat vagy keveset jelent, hanem az, hogy erre hivatkozni (Phd) szerintem a blogtérben kontraproduktív.
Ez a pont tehát inkább hátrányos számodra.

De a lényeg persze nem ez, hanem az, hogy mi a francért vitáztok így, mert láthatóan mindketten képben vagytok a témában. Ha kevesebb személyeskedéssel és több témakifejtéssel vitáznátok, akkor talán azok is elolvasnák kommentjeiteket, akiket témátok érdekelhetne (mint mondjuk engem).

Azt pedig, hogy kommentemben 2 dolog megjegyzését ítam, de végül 3-at soroltam fel (teszthiba) egyikőtök se vette észre. vagy igen, de nem fogalkoztatok vele. :-)

Tényleg bocs, túltoltam.

Szép napokat, sok mosolyt!

szaszi123 2012.10.30. 17:39:00

A kommentek többsége jó, van közöttük ami nagyon jó,szakszerű.Maga az alapszöveg minősíthetetlen,zagyva, gyűlölködő, elmebeteg hülyeség.Én jót röhögtem rajta.100 ezer ilyen hívet Orbánnak! Attól megy a pokolba.Nem lassan, gyorsan!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 18:53:47

@belekotty: "Akkor minek szóltál be a manusnak ha tudod hogy nem csak a reklámokra kattintást mérik?"

én beszóltam neki sima kattintásról is, meg reklámra kattintásról is, csak te egy amnéziás paraszt vagy, aki nem emlékszik semmire. meg egy diszelxiás paraszt,a ki még akkor sem tudta értelmezni, amit 0rtam, amikor először olvasta

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 18:56:05

@belekotty: "egy elméleti dolog, a valós informatikához annyi köze van mint az elméleti kémiának a valós labormunkához."

a kérdés nem arról szólt, hogy szét tudsz-e kapni egy vinyót, és itt most kommentben úgy se tudod szétkapni, szóval megint irreleváns dolgokról ugatsz, baromarcú. ha majd az lesz a kérdés, hogy ki tud szétkapni egy vinyót, akkor villoghatsz, addig KUSS.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.30. 19:06:39

@De hol van Columbo felesége?:

"Állítás1: alig jött ki valahonnan.
Állítás2: nem most jött ki valahonnan."

ez a két állítás totál ellentétes. de hogy mit akartál velük, az rejtély.

"Á1 tehát nem egyenlő Á2-vel.
Van (lehet) közös metszetük"

nem, nem lehet, ellentétes állítások. ezért mondom, hogy csak egy negálási hibát vétettél, de egyébként a két állítás azonos volna, ha kijavítanád. így most van egy ellentétes állításpárod, amivel fogalmam nincs, mit akarsz.

"Ez rád nézve hátrányos, mert olyan szóhasználattal válaszoltál, amit a másik fél nem mondott."

én olyan szóhasználatot választottam, ami nagyjából azt jelenti, amit a másik fél mondott.

"Állítás1: alig jött ki valahonnan.
Állítás3: nemrég jött ki valahonnan."

ez a kettő mondat nagyjából ugyanazt jelenti. te most itt kötözködhetsz a leheletnyi különbségen, de azért ez meglehetősen nagy faszság lenne.

"után azonnal Phd-hallgató lettél, de ettől még lehet, hogy közben dolgozol, tehát van gyakorlati tapasztalatod (van ilyen ismerősöm)"

előtte is, utána is, közben is dolgoztam mindenfele.

"jelent, hanem az, hogy erre hivatkozni (Phd) szerintem a blogtérben kontraproduktív."

szerintem meg nem. de a hivatkozás sokkal korábban egy másik vitaszálban volt, ez a köcsög csak belekötött egy irreleváns részébe a dolognak. te meg belekötsz másik irreleváns részébe.

itt gyakorlatilag mindenki több napja csak irreleváns dolgokba köt belem engemet illetően.

"az, hogy mi a francért vitáztok így, mert láthatóan mindketten képben vagytok a témában."

valószínűleg azért, mert ő ezt nem fogja fel. de mivel nincs igaza, megpróbál úgy tenni, mintha ő megmondott volna valamit, amit nem tudtam. legalább ennyivel akarja kompenzálni, hogy elsőre faszsággal jött.

"egyikőtök se vette észre. vagy igen, de nem fogalkoztatok vele. :-)"

én nem kötök irreleváns dolgokba bele.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.10.30. 22:44:02

@belekotty: És te fogod bekötni a pénztárgépeket is a NAV-hoz? Akkor már értem, miért nyalod még mindig a FIDESZ-t.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.10.30. 22:46:25

@belekotty: Amúgy se lesz, mert kiderülne, hogy hogyan lopják a nyugdíjpénzeket. Vagy Te már a manipulációt is beleprogramozod?

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.10.30. 23:01:42

@Brendel Mátyás:

""Állítás1: alig jött ki valahonnan.
Állítás2: nem most jött ki valahonnan."

ez a két állítás totál ellentétes. de hogy mit akartál velük, az rejtély."

Nem ellentétes, akkor lenne ellentétes, ha az egyik állítás szerint még ott lenne. De ezzel szemben mindkettő azt jelenti, hogy az illető már nincs bent, CSAK az első szerint ez épp nemrég történhetett, míg a második állítás szerint nem most (az imént), hanem valamikor korábban, lehet, hogy sokkal korábban.

Te ezt írtad:

"Egyébként akinek Ph.D:-je van, az triviálisan nem most jött ki az egyetemről. Ez is 90-es IQ."

De mindegy, tényleg hagyjuk, mert csak túltoljuk a dolgot és egyébként sem kötekedésből szólítottalak meg benneteket.

A dolognak semmi jelentősége, mert amiről ti vitáztatok, ahhiz vajmi keveset értek, s miután bármi okból, de általatok nem tud kinyílni előttem ez a szelence, inkább sponygát rá.

Üdv és szebb napokat!

magyar-magyar szótár 2012.10.31. 04:49:13

@fifi156: A patkány szó ebben a blogban foglalt, itt a patkányok az orbánék meg a fideszesek

@szaszi123: Nem értem, mit fikázol a szövegen, hiszen benyaltad, hogy fideszes írta, márpedig ez volt az alkotók (ne félj, veled egyoldaliak :D ) célja. Kielégítette az igényeidet, jól működött, elérte a célját , ami az eklektikus, populáris toposztörmelékekből összeálló zagyva és giccses ORBÁN/FIDESZ világkép hoaxációja továbbépítése és erősítése a tudatotokban -mi a baj?

magyar-magyar szótár 2012.10.31. 05:06:31

@Brendel Mátyás: A szarból még lehet valami. Ha barackfa alá karikázom, hasznos is. A pofádra azért sajnálnám pazarolni ezt a dús tápértékű vaskos kövér, magas ásványianyagtartalmú magyarszart.

De belőled csak puszta memóriafoglaló byte-ok jönnek ki, de akár érintés nélkül, automatikusan is, ráadásul négyötöde copy.

belekotty 2012.10.31. 09:21:42

@Kuviklacz: Ha látnád mekkora a káosz benne! Egy óraadó tanár bejelentenek főfoglalkozásúnak heti két órára, és mellék állásnak meg 40 órára, mert összekeveri az ügyintéző a két kódot.
Tehát a manusnak abban a hónapban 8 órányi nyugdíjat jelentő jogviszonya van. :-))
De ne is beszéljünk a haknizó színészekről, akiknek egy hétvégén van 5-6 különböző helyről egyenként 1-2 órára szóló munkája.
A hetvenes évekből meg bérkartonok vannak beszkennelve, amit máshogy vezettek Zalában, mint Szabolcsban. A sok bt, kft által meg beküldött elektronikus bevallások milyenségéről nem is beszélve, amelyek azóta nem is léteznek.
Na meg a sok egyéni vállalkozó, bt beltag, aki bejelentette magát de nem fizetett, így a jogviszonya is almás.

belekotty 2012.10.31. 09:23:04

@Kuviklacz: Nem, ahhoz nekem semmi közöm. Engem csak megfizetnek hogy próbáljak értelmes adatokat kigyűjteni az elmúlt 40-50 év káoszából. Én leszarom a politikát, annak dolgozom aki megfizet.

belekotty 2012.10.31. 09:27:38

@Brendel Mátyás: Aha, akkor azért nem adtál válasz a kérdésekre a google paraméterekkel kapcsolatban, igaz faszfej? Fingod nincs az internetes statisztika gyűjtésekről, te barom.

belekotty 2012.10.31. 09:34:24

@Brendel Mátyás: Ezt írtad faszfej.

"kissé túlzol.

de mondom, 970 klikkelést is hozhattam volna. és mondom, egyetlen reklámra se klikkeltem közben.

te komolyan ilyen hülye vagy, vagy fizetnek érte?:) "

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 10:01:10

@De hol van Columbo felesége?:

"cSAK az első szerint ez épp nemrég történhetett, míg a második állítás szerint nem most (az imént), hanem valamikor korábban, lehet, hogy sokkal korábban."

és ez szerinted nem ellentétes?! meg vagy te húzatva?!

"egyébként sem kötekedésből szólítottalak meg benneteket."

de.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 10:03:25

@magyar-magyar szótár:

"A szarból még lehet valami. Ha barackfa alá karikázom, hasznos is."

kiváló, tedd azt! akkor ezentúl feltételezem, hogy következetes leszel, és nem valami elvtelen tuskó, és nem látunk itt többet, hanem a barackfa alatt végzed roppant hasznos dolgodat. OK?!:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 10:05:38

@belekotty: mint mondtam, irreleváns kérdésekbe nem megyek bele. a google paraméterekről elég annyit mondani, hogy a reklámra kattintás számít. ezt meg hivatkozással bizonyítottam neked magától a google-tól.

de te ugrálsz, mint a tökön rúgott duracell nyuszi,:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 10:07:29

@belekotty: pontosan ezt, és te azóta próbálsz kötözködni, de soha nem sikerül, mert először nem volt igazad, utána meg már nem emlékeztél rá, mit írtam, és egészen más állítások ellen hadakoztál. mint egy bedrogozott, skizofrén terrorista.

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.10.31. 11:46:52

@Brendel Mátyás:

Mátyás, Mátyás, válaszod után már-már kezdem érteni, miért gabalyodsz a blogtérben gyakran heves vitákba.

"és ez szerinted nem ellentétes?! meg vagy te húzatva?!"

Egyik korábbi kommentemben ez szerepelt:
"Á1 tehát nem egyenlő Á2-vel. Van (lehet) közös metszetük, de nem egyenlőek."
Van közös metszetük, és pont emiatt nem lehetnek ellentétesek.
Akkor lenne e két állítás (alig; nem most) ellentétes, ha

1.
az egyik azt állítaná, hogy még nem történt meg, a másik pedig azt, hogy igen - de mindkettő azt állítja, hogy a dolog megtörtént.
2.
Abban lenne éles különbség, hogy mikori a történés:
nagyon régi és csak ilyen, vagy éppen hogy csak a közelmúlt eseménye, és csak ilyen.

az egyik azt, hogy az imént, a msik pedig azt hogy kizárólag sokkal korábban.
A két állítás közül mindkettő azt állítja, hogy a cselekedet már megtörtént (kijött valahonnan) és abban is közösek, hogy mindkettőben ott van a "közelmúlt", történés eshetősége: az egyikben ez szinte teljes (alig, tehát nem pont most, de a közelmúltban), a másikban pedig a nem most jelentheti, hogy 5 perce és azt is, hogy 5 éve.
Van tehát közös metszet, így ellentétessek nem lehetnek.

Semmiben sem kötekedtem (most sem, csak állításomat támaszom alá gondolataimmal, csak furcsállásomnak adtam hangot, hogy miért vitáztok annyira hevesen.
Persze nem akarlak erről meggyőzni, azt gondolsz kettőnk diskurzusáról, amihez kedved van.

Szép napokat és több derűt kívánok neked, de tényleg.

üdv.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 12:04:29

@De hol van Columbo felesége?:

"cSAK az első szerint ez épp nemrég történhetett, míg a második állítás szerint nem most (az imént), hanem valamikor korábban, lehet, hogy sokkal korábban."

ezek ELLENTÉTESEK. ha nem fogod fel, akkor sajnálom, hülye vagy. erre nem reagáltál, ezt nem láttad be, ehelyett kevered a szart.

mert az az A2 állítás, amiről később beszélsz a negáltja annak az állításnak, amelyről korábban beszéltél. 0g persze könnyen össze lehet kavarodni, hogy közben váltogatjátok az A2 állítást és negáltját.

mivel egészen egyszerű dolgot sem fogsz fel, a szarkavarásba bele se megyek.

azért keveredek sok vitába, mert nagyon sok hülye ember van, és tipikusan nagy a pofájuk is hozzá.

értelmes ember nem kötött volna bele ebbe. te igen, te egy kötözködő fasz vagy, a többiek is.

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.10.31. 12:20:56

@Brendel Mátyás:

Se faszfej nem vagyok, sem pedig kötekedő.

Írtam, egy állítást, amihez írtam indoklást. Te ezt nem fogadtad el, mert másként látod. Ez nem baj. Kérdezted, meg vagyok-e húzatva. Ez már személyeskedés, mint ahogy az is, hogy keverem a szart.
Látod Mátyás, valójában ezt nevezik kötekedésnek.

Én a te állításodat nem minősítettem, csak a sajátom alátámasztásával törődtem, hogy lásd, miért gondoltam azt, amit.

Utoljára írom le neked.

Ezt írtad utoljára:
""cSAK az első szerint ez épp nemrég történhetett, míg a második állítás szerint nem most (az imént), hanem valamikor korábban, lehet, hogy sokkal korábban."

ezek ELLENTÉTESEK. ha nem fogod fel, akkor sajnálom, hülye vagy. erre nem reagáltál, ezt nem láttad be, ehelyett kevered a szart.

Az alig valóban nem réget jelent.
A nem most azt jelenti, hogy a cselekmény nincs folyamataban (angolben erre igeidő is van, de ezt bizányára tudod.

A két állítás nem ellentétes, mert mindkettő kizárja azt, hogy a történés most folyik, és mindkettőben ott rejlik a nemrég történés lehetősége.

Nem tudom szebben és érthetőbben leírni.

Neked Phd-d van (elismerésem, valóban) nekem meg papírom (IQ160++)-ról.
Szóval nem vagyok része annak a sok nagpofájúnak se, akik szerinted még hülyék is.

Több derűt!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 12:47:58

@De hol van Columbo felesége?:

figyusz, hülyegyerek.

két áll0tás akkor ellentétes, ha egyszerre nem lehet igaz.

emellett kizárhatnak más lehetőségeket, és lehet bennük közös.

B1="ez egy kutya"
B2="ez egy macska"

ez a két áll0tás közös abban, hogy mindkettő emlős, és egyik sem krokodil, de ettől még ellentétesek, mert a kutya és macska metszete üres.

értelmes embernek ezt nem kell magyarázni, neked kell, te szarkavaró fasz vagy. totál jelentéktelen dolgokban kötekedsz, és ráadásul még elmezakkant is vagy. mi a jó büdös értelme van ennek? miért ennyire kitartóak a hülyék?! bazdmeg, legalább leeshetne, hogy hülye vagy, gondolom, nem ez az első eset, hogy így leégsz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 12:49:25

@De hol van Columbo felesége?:

"nekem meg papírom (IQ160++)-ról."

van a faszt. a fenti kérdés egy IQ teszten a beugró szint lenne kb a 80-as IQ-hoz. te ezen megbuktál.

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.10.31. 13:12:50

@Brendel Mátyás:

A példád szerintem nem ide való. De ezt hagyjuk, mert láthatan nem tudlak eltántorítani véleményedtől. Sőt, nem is akarlak.

Személyeskedésed és heves reakciód nem engem minősít.
Kommentfolyamunk során én egyetlen dehonesztáló jelzőt nem használtam, a te kommentjeid viszont hemzsegnek ezektől, nem fikáztam véleményedet, végzettségedet, személyedet. Te csúnyán firtatsz valamit (IQ), míg én sosem firtattam, hogy nem féldisznóért cserébe, vagy kopipészt módon jutottál doktoridhoz - nem is gondolom ezt, elhiszem, hogy irtó sokat tanultál érte. Ténnleg, mi okom lenne kételkedni ebben? Az, hogy másként látsz egy nyelvi kérdést? Ugyan, hiszen mindenki tévedhet! Az, hogy heves vitapartner vagy? És, ettől még lehetsz akár professor emeritus is!
Nem, kérlek alássan, itt nem erről van szó...de lásd be Mátyás, kettőnk közt galaktikus különbség van (nem értelmi, hanem stílubeli). Azt mondják, a stílus maga az ember - szerintem ebben azáért van valami, IQ függetlenül.

Másrészt hülyének, faszfejnek, szarkavarónak és elmezakkantnak tituláltál. Miért is?
Tévedtem már sokat, de nem szoktam "leégni", mert sosem érvelek habzó szájjal, mindig meghagyom azt a lehetőséget, hogy nincs igazam, s kellő méltósággal tudjam tévedésemet beismerni, ha tényleg meggyőznek (ritkán, de volt már ilyen).
3000 feletti hozzászólásaim zöme szimpla eszmecsere, kisebb része vita, igen kis része heves vita, s ennek jó részét teszi ki az, amikor a másik fél személyeskedik is.
Én igen ritkán szoktam, s akkor sem a személyre, hanem a gondolatra (például: hülyeséget írtál, ami ugye nem jelenti azt, hogy hülyének tartom blogtársamat).

Csupán annyi szándékom volt csak, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy túl hevesen cseréltek eszmét belekotty blogtársasddal, de látom, beletört a bicskám, mert vele azóta is ugyanabban a hangnemben diskuráltok tovább, plusz te azóta velem is dehonesztáló hangot ütsz meg.

Lépjünk túl ezen, nyugodtan éld úgy tovább az életed, hogy mindenben igazad van, engem ez cseppet sem zavar.

Üdv

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 14:04:42

@De hol van Columbo felesége?:

jó okom van téged hülyének gondolni. mi mást tehetnék, ha egyszer nagyon az vagy, és ráadásul makacsul kötekedsz? egy nagyon egyszerű példát adtam, abból se értettél. ezután már csak az van, hogy hülye fasz vagy. jó okom van mérgesnek lenni, mert egy kötekedő, makacs, hülye fasz vagy. ennyi.

nézd, ha bemész a sakkvilágbajnokság döntőjére, hogy te simán le tudod verni Lékó Pétert (amikor ő volt döntős), akkor téged nagyon gyorsan kipenderítenek.

Innen nem penderítenek ki, itt azt kapod tőlem, hogy hülye fasz vagy. Más eszközöm nincs kifejezni azt, hogy mekkora tulokság, ahogy viselkedsz. Gondolom, te se néznéd barátságosan és udvariatlanul, ha valaki bemenne a lakásodba, és odacsinálnék az asztal közepére.

No nekem ugyanilyen, ha bejössz valahova, belekötsz valami jelentéktelen dologba és esztelen hülyeségeket állítasz. Nekem ez azért ilyen asztalraszarás szintű dolog, mert én az értelmet tartom a legmagasabb értéknek.

ha bemész valahova, csinálsz valamit, és olyan reakciót kapsz, amely meglepően durva, akkor gondolkozz el azon, hogy lehet, hogy valakit esetleg nagyon felbosszantottál, és vajon mi lehetett az. most szerencséd van, mert egyenesen meg is mondtam. könnyű a dolgod.

innen vagy lenyeled a hülye faszt, vagy megváltoztatod a viselkedésed.

A stílust le se szarom. Mivel nem jártam 8 évig angolkisasszony-képzőbe. Nem fektettem ebbe bele, nem ezzel akarok különb lenni másoknál. És mert semmi köze az észhez. A hülye is tud udvarias lenni. Én is tudok, ha akarok.

"a stílus maga az ember"

minden második olyan hülyegyerek, mint te, ezzel jön. és én meg ezredjére mondom, hogy a faszt. ez egy dogma, amit sokan bevesznek. általában azok mondják, akikben semmi más érték nincs, és akkor azt hiszik, az, hogy udvariasak, az valami. ezzel karnak valamik lenni.

"hülyeséget írtál, ami ugye nem jelenti azt, hogy hülyének tartom blogtársamat"

viselkedéséből ismerszik meg az ember. van olyan viselkedés, amely után igen gyorsan lehet ítéletet mondani a másikról. lehet olyan hülyeséget írni, ami már hülyének minősíti az embert. te elérted ezt a szintet.

ha valaki téved az Eiffel torony magasságáról, nem kötekedésből írta, kijavítom, és elnézést kér, azt nem hülyézem le.

te éktelen hülyeséget írtál, totál feleslegesen kötekedtél, iszonyatosan makacsul véded a butaságodat, téged lehülyézlek.

nem tudok egyszerűbb példát mondani a kutyásnál és macskásnál, nem hagytál más eszközt. vállald tetteid következményét!

belekotty 2012.10.31. 14:13:13

@Brendel Mátyás: Miért lenne irreleváns te faszfej? A reklám bevételekhez szükséges mérések sok esetbe a Google statisztikára alapulnak, a Google reklámok elhelyezéséről nem is szólva az oldalakon. Megint elárultad hogy fogalmad sincs róla.

Bazz arra hivatkoztál hogy egy csomót klikkeltél, de nem a reklámra. Erről van szó, hogy ha egy oldalra elmész, akkor is megjelenik a reklám. Ha az linkelve van az oldalon, akkor azt tulajdonsa eleve látja, a Google által szórt reklámokról nem is szólva, ha pedig csak simán elhelyezik az oldalon, akkor annak az oldalnak a látogatottsága érdekes.
Egyre mélyebbre ásod magad a hülyeségedbe!

belekotty 2012.10.31. 14:14:57

@Brendel Mátyás: Csak ismételni tudom az előttem szólót, te idióta faszkalap!

"viselkedéséből ismerszik meg az ember. van olyan viselkedés, amely után igen gyorsan lehet ítéletet mondani a másikról. lehet olyan hülyeséget írni, ami már hülyének minősíti az embert. te elérted ezt a szintet.

ha valaki téved az Eiffel torony magasságáról, nem kötekedésből írta, kijavítom, és elnézést kér, azt nem hülyézem le.

te éktelen hülyeséget írtál, totál feleslegesen kötekedtél, iszonyatosan makacsul véded a butaságodat, téged lehülyézlek.

nem tudok egyszerűbb példát mondani a kutyásnál és macskásnál, nem hagytál más eszközt. vállald tetteid következményét!"

pimpalini 2012.10.31. 14:22:48

@Brendel Mátyás:

Nem fogok neked kisregényt írni.

Egy tipikus, tenyésztett vadbarom, egy türelmetlen, öntelt suttyó vagy.

Nincs ezen mit szépíteni.:)

S nem érdekel a szakmaiság. A hozzászólásaid stílusából ordít mindez.:)

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.10.31. 14:36:04

@Brendel Mátyás:

Láthatóan az igazsághit pőre izomereje hajtja előre gondolataidat. Meghagyom neked, belátom tettem következményét, miszerint nem tudtalak arról meggyőzni, hoyg egy állítás megítélsében tévedsz.

Te sem tutdtál meggyőzni engem, hogy én tévedek, én mégsem mondom rád azt, hogy hülye vagy és fasz. Ezt ugyanis helyettem te mondod el saját magadról, Mátyás, nekem ezzel már semmi dolgom sincs.

Amit sokan mondanak (miszerint a stílus maga az ember), az általában közhely, ami pedig közhely, az attól közhely, hogy általában van alapja.

Hogy bejövök valahová?
Miért, a blogtér a te lakásod? A komment, amit valakinek írsz, az saját territóriumod?
Ugyan, ne gondold már ezt!

Minden, amit a blofgtérbe bepötyögsz, közös. Nem a tied. Kommentelhető, vitatható, elfogadható vagy elutasítható. A kommentedre adott válasz is megválaszolható, vagy ha úgy tetszik, válasz nélkül nyugtázható.

A te álláspontod szerint gondoljuk ezt a dolgot végig.

"Gondolom, te se néznéd barátságosan és udvariatlanul, ha valaki bemenne a lakásodba, és odacsinálnék az asztal közepére. "

Akkor, mikor te belekottyal durva civakodásba torkolló "vitát" folytatsz, akkor te jössz be ebbe a közös lakásba sáros lábbal. Én, mint a lakás átmeneti használója szót emelhetek, hogy vitázz kérlek értelmesen, mert ez mégiscsak egy közösségi tér(mégha virtuális is), itt nincs helye az "anyázásnak".
Neked ezen semmi jogod nincs megsértődni addig, amíg ezt emberien teszem.

"nem tudok egyszerűbb példát mondani a kutyásnál és macskásnál, nem hagytál más eszközt. vállald tetteid következményét! "

Nem az volt a baj a kutya-macska példával, hogy nem volt elég egyszerű (érthető volt, csak nem ide való), hanem az, hogy nem fedte az eredeti állítások vizsgálatát.

De tényleg hagyjuk, túltoltuk, mert bármit is írnék, nem tudnálak meggyőzni.
Belátom, a net erre olykor nem alkalmas, ilyenkor tapasztalataim szerint jobb ejteni a témát és nyugodtan elvonulni.
Azok a karakterek, amik utánunk maradnak, úgyis árulkodnak arról, hogy a felek közül melyik, mikor és mit mondott, és az, hogy melyiknek van "igaza", teljesen másodlagossá válik. Van ugyanis úgy, hogy mindkét félnek igaza van (szerintem esetünkben is valami ilyesmi lehet), mert más apsketudból, inerciarendszerből indulnak ki, s így eleve nem is érthetik meg, hogy a másik miért nem ad nekik igazat. Én ezt veled ellentétben beláttam, (nem először mondom, hogy lapozzunk, de te csak rugózol tovább).

Én hagylak interferálni magaddal, nekem ez nem fontos, nekem ez ennyit nem ér, hidd el.

Mindenestre egy doktorátussal rendelkező embertől igen fura a hülye, fasz, hülye-fasz szavak magas előfordulási gyakoriságát olvasni. Az intelligencia ugyanis nemcsak a tesztek gyors és nagyszámú helyes kitöltésében nyilvánul meg, hanem ebben is. Viselkedni akkor is tudni kell, ha magas az adrenalinszinted.
Az pedig, hogy téged egy általad hülyének, fasznak, 80IQ-val rendelkezőnek titulált fickó (mint én), mindennemű bántás nélkül ennyire fel tud húzni, ennyire ki tud hozni a sodrodból, már ne is haragudj, de finoman szólva is érdekes és sokat elárul rólad.
Én hamarosan nyomok egy entert, ezzel kilépek ebből a históriából, de ahogy személyiségprofilod alapján látom, te még benne marasz és marcangolod magad tovább, sőt, tutti, hogy válaszolsz is (kiszámítható vagy).
Ha nem írsz, akkor örülni fogok, mert ebből azt fogom gondolni, hogy megértettél és megnyugodtál. Szerintem ez lenne a legjobb mindkettőnk számára.
Igen Mátyás, jól gondolod: ha írsz is erre a kommentemre, bármi legyen is az, arra én már nem fogok válaszolni.
Lapoztam.

Üdv

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 14:49:05

@belekotty:

"Bazz arra hivatkoztál hogy egy csomót klikkeltél, de nem a reklámra."

és bazz, az úgy szólt az érvelésem, hogy ha reklámra IS klikkeltem volna, meg ha még TÖBB klikket hoztam volna, akkor az TÖBB bevételt jelentene az indexnek, a blog.hu-nak, és az oldal tulajának.

vagy fordítva, a reklámra nem klikkelés, a kevesebb like és share az KEVESEBB bevételt jelent.

mondjuk most látom, hogy ez egy reklámmentes oldal, a reklám klick thorugh kérdés erre a blogra speciel nem is vonatkozik de általában a blog.hu oldalakra igen.

olyan a google beállítása, amely szerint a kevesebb reklám klikk és a kevesebb klikk nem veszteség?! NEM. akkor mit ugrálsz, baromállat!

cáfoltad az állításom?! megint nem, megint valami légből kapott képzelgéseket cáfolgatsz, nem azt, amit én írtam.

azzal nem tudok mit kezdeni, hogy hallucinálsz egy áll0tást és vitatkozol vele.

bazdmeg te skizofrén vagy?! otthon képzeletbeli legyeket csapkodsz?! mert itt azt csinálod, akkora faszként viselkedsz, mint az olajtó.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 14:50:14

@pimpalini:

"A hozzászólásaid stílusából ordít mindez.:) "

bezzeg a te hozzászólásod...:) bagoly mondja bögölynek.

tuskó.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 15:07:14

@De hol van Columbo felesége?:

"én mégsem mondom rád azt, hogy hülye vagy és fasz."

egészségedre! és akkor mi van?! mindenkinek téged kell követni?! ha te a kútba ugrassz, akkor másoknak is kell? minek képzeled te magad, divatdiktátornak, Briannek?!:)

"stílus maga az ember), az általában közhely, ami pedig közhely, az attól közhely, hogy általában van alapja."

egyél szart, negvenmilliárd légy nem tévedhet!

"Hogy bejövök valahová?
Miért, a blogtér a te lakásod? A komment, amit valakinek írsz, az saját territóriumod?"

ez territóriumtól függetlenül is érvényes. ha a nyílt utcán köpsz arcon, akkor nem leszek veled udvarias.

"Minden, amit a blofgtérbe bepötyögsz, közös. Nem a tied. Kommentelhető, vitatható, elfogadható vagy elutasítható."

OK, lehetsz mindent szabad elven, de akkor mit rinyálsz, hogy lehülyéztek?! az is benne van a pakliban.

"Akkor, mikor te belekottyal durva civakodásba torkolló "vitát" folytatsz, akkor te jössz be ebbe a közös lakásba sáros lábbal."

nem, belekotty jött be ebbe a lakásba, és odaszart az asztalra. utána meg te is.

" itt nincs helye az "anyázásnak"."

no és milyen alapon tetted ezt? ki a fasz vagy te, hogy ezt megmondd?! ez az asztal közepére szarás.

"Neked ezen semmi jogod nincs megsértődni addig, amíg ezt emberien teszem."

miért ne lenne jogom?! ki definiálja, hogy kinek mikor van joga megsértődni?! te azon sértődsz meg, ha le hülyefaszozlak, én meg azért, mert hülye makacs kötekedő vagy.

amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. reakció, válasz. mondom, fogd fel, hogy erre a reakcióra van olyan ember, akinél ez a válasz. ha ezt tapasztalod, gondolkodj, hogy mi váltotta ki, ha nem akarod a választ, ne folytasd a viselkedést!

"(érthető volt, csak nem ide való)"

de ide való volt, de ha ezt nem értetted meg, akkor olyan sötét vagy, hogy nem magyarázom. reménytelen, hülye fasz vagy. nem fogok kisegítő iskolai szinten lemenni veled a magyarázatba. idegesítő a hülyeséged, ezt váltja ki reakcióként.

"Mindenestre egy doktorátussal rendelkező embertől igen fura a hülye, fasz, hülye-fasz szavak magas előfordulási gyakoriságát olvasni."

no, nagy a világ, meg fogsz még lepődni, különösen, ha mindenféle bevett dolgokat igazságnak hiszel azért, mert bevettek. így jártál, fogsz még így járni.

elárulom, az angol királyné is jár vécére, a nobel dijas fizikus is káromkodhat, az ENSZ elnök is szokott szellenteni, stb.

" Az intelligencia ugyanis nemcsak a tesztek gyors és nagyszámú helyes kitöltésében nyilvánul meg, hanem ebben is."

az intelligencia a kérdés helyes felmérésén alapul. ha én máshogy mérem fel, abból nem feltétlenül az következik, hogy te vagy az okosabb, lehet, hogy én.

Dunning-Kruger effektusban szenvedsz, öcsém. hülye vagy, és abból, hogy az okosabb más, mint te azt vonod le következtetésnél, hogy ő a hülye. pedig a dolog magyarázata pont az, hogy okosabb nálad.

" Viselkedni akkor is tudni kell, ha magas az adrenalinszinted."

ugyan már, ha elég magas az intelligenciaszinted, akkor odáig is eljutsz, hogy tudni kell, hogy mikor kell tudni viselkedni. idéig te még nem jutottál el a 90-es IQ-ddal.

"Ha nem írsz, akkor örülni fogok, mert ebből azt fogom gondolni, hogy megértettél és megnyugodtál. "

ez kb olyan, mintha azzal jöttem volna, hogy hát ha igazat adsz nekem, bölcs vagy de úgyse adsz igazat, tehát kiszám0tható, buta ember vagy. ez alapján te kiszámítható, buta ember vagy.:)

ez egy egyszerű, szánalmas zsarolás.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.31. 15:09:04

@De hol van Columbo felesége?:

"kiszámítható vagy"

hát még te. például lefogadom, hogy soha nem hülye faszoznál le egy embert. unalmas és korlátolt vagy.:)

magyar-magyar szótár 2012.11.01. 02:15:49

@De hol van Columbo felesége?: @pimpalini: Nem tudjátok, kivel kezdtetek volna vitatkozni, csekélyképességűek! Dr Dr Brendel tkp a Magyar Szellemiélet jövőképe, a műveltségielemek melletti észbevétlen elszáguldozás bajnoka a keresőmotorozásban. Ahhoz is csupán, hogy halovány sejtelmeitek lehessenek e páratlan humorú és frenetikus fogalmazóképességű géniuszról, tanulmányoznotok kell Iván Gábor elemér mérnökúr & Karakutty isten földihelytartója munkásságát.

Brendel egyik legzseniálisabb felfedezése a régi elavult műveltségielemek sutbanhagyása mellett az érvelés, mint olyan semmibevétele.

Bármely olyan vitát tanulmányoztok, amiben ez a jövőembere győzött (mert olyanról, amiben vesztett nem tudunk: az utolsó szó mindig az övé, ez pedig egyenlő az utolsó csapással is!) a végső szavak a szar vagy a baszmeg-baszmeg! (Ezutóbbi Dr Dr Brendel vallásellenes küzdelmeinek végsőérve) A párbeszéd alakú vita a múlté, kb a 4-5-ik eszmeváltás után Dr Brendel a márkói kindergarten mittelgruppéjában már bevált kalapácstechnikájú [Heideggernél eredetiben: dummhammergeißtstichlgemachtsehlekörperwolfenanstatt] metódust követve leszaralakozza a természetesen őhozzá tkp soha nem mérhető vitapartnerét és innen elkezdödik a könyörtelen győztes diadalmenete: "Te vagy a szaralak, bazdmeg" "Nem, te!" ésígytovább. "Unalmas és korlátolt vagy" - "távozzál közülünk!" méri az utolsóelőtti végsőcsapások egyikét [az egyébként nem az ő tulajdonában álló blogban is!], hát ilyen végsőközeli érvre már mit is mondhatni?? Kedvelt unkoorische-scheißehußarn-vágása, amikor seszó-sebeszéd alkoholistának meg piásnak nyilvánítja a gyöngeképességű ellenfelét, ennek az állításának a bizonyítása persze ugyanúgy felesleges, mint bármely egyébállításának is, hiszen ha az ellenfél hülye és korlátolt valamint részeges és szar is, akkor ugye ez már teljesen világos, hogy az Őnaagysága érvnélküli kijelentését felesleges is bizonyítania, hiszen axiomatikus.

Miután jó alaposan kitanulmányiztátok Iván mérnökúr munkásságát és a záróizmaitok nem kaptak akkora görcsöt, AKKOR kell belegondolnotok abba, hogy kibe kötöttetek bele.

Meister Dr Dr Brendel bombasztikus humorát a piroslapok.hu-n tanulmányozhatjátok, hogy a röhögésben megfáradott záróizmaitok pihenhessenek és az ajakaitok is alapállásban nyugizzanak.

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.11.01. 02:38:57

@magyar-magyar szótár:

Kedves Möszjő,

hálás köszönet eme csípőből, 9 ujjal gépelt kis szösszenetért. Óva intő soraira két pontban válaszolhatok.

1.
Nem kötöttem bele Mátyásba, dacára annak, hogy ő talán most is ezt gondolja, (nem is értem, miért fájdalmas számára a tény, hogy én nem akartam bántani őt, miért ragaszkodott hozzá makacsul, hogy de igen, igen, igen.
Pedig nem. Tényleg.

2.
Az, hogy Mátyás kicsoda-micsoda, Phd-je ellenére elárulta ő saját maga, közlésed már csak erősítő, s nem tényfeltáró jellegű.
Amennyire általa 80-asnak titulált IQ-m engedi, úgy látom, hogy e blogon rajtam kívül több kommentelővel is ádáz harcott vívott az igazság életet adó magvát kibontandó, mert a hülyék ugye faszok ,azaz hülyefaszok (kopirájt báj Brendel), így ezek olvasatán azt kell hinnem (talán még van pár szabad bájtnyi tárhely axonjaim közt), hogy magamban kiértékelt, de itt nem közölt megállapításom róla helyénvaló.

További kellemes blogolást, sok derűt!
Üdv.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2012.11.04. 22:32:00

@Stefánia kisasszonyé ✠ peenemündei tündérke ✠:

nem gondoltam, hogy komolyan vehetlek, de most muszáj, mert a balliberális média, ill annak egy blogja kitiltott...

tehát a balliberáis média aljas természete megnyilatkozott egy nem fideszes ill nem szélsőjobbos felé is.........

a vincenesek ismét kitiltanak.

quauaua.tumblr.com/post/35006103320/szabadsag-liberalizmus-demokratikus-ertekek

Szabadság, liberalizmus, demokratikus értékek

gyakorlatban, á lá örününknekedvincent.blog.hu

Gratulálok nektek !

belekotty 2012.11.05. 07:42:07

@Brendel Mátyás: Figyu te faszkalap köcsög! Akkor minek szóltál be neki te hülye gyerek? Magyarázd már el! Lehet hogy egy kicsit többet képzelsz magadról mint kellene? Vagy ilyen súlyos komplexusod van hogy neked mindenhez van hozzáfűzni valód?

belekotty 2012.11.05. 07:45:41

@Brendel Mátyás: Azért az érdekes, te hülye barom, hogy mindenki veled vitázik. Biztos neked van igazad, mindenki más hülye. Nagy okosnak hiszed magadat, holott csak egy kis senki vagy. Felkopik az állad kisapám, feketézel, ezt kompenzálod az interneten? :-))

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.11.05. 08:35:51

@belekotty: elmagyaráztam, neked mindent 23-szor kell elmagyarázni?! te 23-szor visszakérdezel, hogy "mi van, nem értem?!"

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.11.05. 08:37:00

@belekotty: " feketézel, ezt kompenzálod az interneten? :-))"

ugyan már, nem mindenki olyan, mint te.:)

belekotty 2012.11.05. 11:26:17

@Brendel Mátyás: Még mindig nem magyaráztad el, keresd elő az eredeti röfögésedet, hogy akkor miért szóltál be neki.

Én az átlagbér több mind duplájával vagyok bejelentve, úgy hogy én ugyan nem feketézek.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.11.05. 17:17:04

@belekotty: én meg a magyar átlagbér hatszorosáért dolgozok Németországban. Totál hivatalosan.

Neked jutott eszedbe a feketézés, out of the blue. Nyilván jelent valamit.
süti beállítások módosítása