HTML

gothicsvab.jpg

veledvv.jpg

Friss topikok

A világ egy baranyai sváb lány szemével

A férfiasság diadala

2012.10.29. 22:10 Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠

Mielőtt rátérnék tulajdonképpeni mondandómra, a férfiasság politikai szerepének rövid ismertetésére, szükségesnek érzem, hogy megkíséreljek néhány félreértést tisztázni. Amikor  barátaim lelkes buzdításának eredményeképpen (hosszú, gyötrelmes vonakodás után) elhatároztam, hogy a balliberális hisztériablogok mindent túlharsogó vad lármájába belekiáltom szerény, vékony és konzervatív leányhangomat, jól fel voltam készülve arra, hogy személyemet támadások fogják érni. Ezek a támadások, ahogy előre sejtettem, gondosan elkerülték a részletesen kimunkált, forrásokkal, számokkal, adatokkal és idézetekkel aládúcolt (tehát megingathatatlan talapzaton nyugvó) érveimet és kizárólag személyemre koncentrálódtak. Érdekes volt megfigyelni, hogy a magukat következetesen toleránsnak és liberálisnak tituláló hozzászólók tömegesen vetkőzték le szabadelvű mivoltukat, s kontrollálhatatlan szenvedélyükben megmutatták igazi patkányarcukat. Ezt hatalmas erkölcsi sikerként könyvelem el.

Most pedig, ahogy ígértem, válaszolok a személyemmel, illetve a blogommal kapcsolatban felmerült kérdésekre.

A leggyakrabban feltett kérdések elsöprő többsége a blogom hitelességével és komolyan vehetőségével foglalkozott.  Erre egyértelmű a válaszom: igen, ez egy komoly blog.  Nem paródia, nem stílusgyakorlat. Minden mondatot halálosan komolyan kell venni. A hülye is látja, hogy hiányzik belőle az iróniához szükséges lelki távolság. A leghatározottabban visszautasítom továbbá azt a nevetséges rágalmat, mely szerint ez a blog voltaképpen G. Fodor Gábor cikornyás, petőfieskedő stílusának és dagályos gondolatainak parodizálására tesz leheletfinom kísérletet. Én G. Fodor Gábort személyesen nagyra tartom, megbecsüléssel, érdeklődéssel figyelem megnyilatkozásait, és mégis, ha őszinte akarok lenni, meg kell vallanom, hogy nem őt, hanem Filippov Gábort tartom a legvonzóbb politikai elemzőnek.

A hozzászólók egy  másik nagy csoportja a sváb származásosommal kapcsolatban fogalmazott meg kérdéseket, megjegyzéseket.  Én egészen az 1700-as évekig vissza tudom vezetni a családfámat. Az őseim evangélikus vallású németek voltak, akik Kassel környékéről, Hessen tartományból települtek be Magyarországra.

Úgy gondolom, ezzel a legfontosabb kérdéseket megválaszoltam, a magam részéről lezártnak tekintem az ügyet.

E kis kitérés után vegyük fel végre a férfiasság és a politika közti összeköttetés elbeszélésének fonalát. Némileg meglepő módon a 2012-es amerikai elnökválasztási kampány egyik fő témája a "bizonytalan" nőkért folytatott elkeseredett küzdelem lett. Ebben a küzdelemben az elnökjelöltek minden igyekezetükkel azon fáradoznak, hogy a lehető legférfiasabb benyomást keltsék. Azt gondolják ugyanis, hogy a nők észjárását elsősorban állatias, ösztönvezérelt, fajfenntartó mechanizmusok irányítják, következésképpen a bizonytalan nőtömegek meggyőzésének legegyszerűbb módja, legrövidebb útja a látványoskodó erőfitogtatás.

Ez az elmélet ebben a formában csak féligazság, és kiegészítésre szorul. A férfiak ugyanis legalább annyira, ha nem jobban hajlamosak alárendelni magukat egy erős férfi bűvkörének, mint a nők. Johanna Wolf, Hitler titkárnője a háború után adott terjedelmes nyilatkozataiban megvilágította a német nép Hitlerhez fűződő kapcsolatának intim motívumait, és ennek a kapcsolatnak egy kevésbé ismert szeletébe is betekintést engedett. Wolf elmondta, hogy Hitler nemcsak az egyszerű német embereket csábította el ellenállhatatlan férfiasságával, hanem a rigorózus, többgenerációs porosz katonacsaládból származó, acéltekintetű tábornokokat is teljesen elbűvölte. Hitler tehát felemelkedését a politikai hatalom csúcsára csak részben köszönheti a nemzetiszocialista ideológiának és a külső körülményeknek. Tagadhatatlan tény, hogy a Weimari Köztársaság után széles néprétegek vesztesnek érezték magukat, milliók éheztek és fáztak.  A számok és az adatok világos nyelvet beszélnek; de a gazdasági válság és a munkanélküliség valószínűleg nem lett volna elegendő ahhoz, hogy Hitler hatalomra jusson. Ehhez szükség volt a Hitlerből áradó ellenállhatatlan férfiasságra is. Nekem meggyőződésem, hogy a 2014-es magyarországi országgyűlési választást is a miniszterelnök-jelöltekből áradó férfiasság fogja eldönteni.

Véleményem szerint Orbán Viktor jelenleg az ország legerősebb koponyája, a férfiasság mintaképe, akinek egész lényéből valami csodálatos, bizsergető huncutság, erő és erély sugárzik ki, és akit a faluról, paraszti sorból városba igyekvő, értelmiségi sorba emelkedni kívánó emberek mélyről jövő s kiapadhatatlan energiája hajt. A férfiasság azonban olyan erény, ami nem tanulható: ez adottság kérdése. Ennek alapján bátran kijelenthetjük, hogy Orbán Viktornak 2014-ben nem lesz komoly kihívója.

fefiassag.jpg

Milyen előnyei származnak a Magyarországnak és a magyar népnek Orbán Viktor férfiasságából? Vegyünk egy példát!

Magyarország Orbán Viktor államférfiúi kvalitásainak köszönhetően 2 évvel az első Orbán-kormány hatalomra jutása után európai középhatalommá vált. Ez a magyar történelemben azóta is példátlan méretű kulturális, gazdasági és társadalmi fejlődés biztosította az erkölcsi és anyagi alapot ahhoz, hogy a magyar állam régi mulasztását jóvátegye, és végre magához ölelje az elszakított nemzetrészeken élő magyarokat, erősítve ezzel is a szétmarcangolt magyarság továbbélését Európában. A balliberális hazugsággyár által futószalagon előállított rémhírekkel és legendákkal ellentétben Magyarország semmiféle etnikai felkelést, lázadást nem szított, és a kormány tagjai kényesen ügyeltek  arra is,  hogy a kisantant országaiban fel el se merüljön egy lehetséges határrevízió előkészítésének lehetősége. A kormány helyes felismeréssel, békés úton ért célhoz. Az etnikai feszültséget oldó, de a trianoni utódállamok területi integritást nem veszélyeztető megoldás  mellett döntöttek. Ezt azért fontos leszögeznünk, s ha kell, akkor ismételten leszögeznünk, mert a balliberális médiumok folyamatosan azzal vádolják Orbán Viktort, hogy nacionalista politikájával az egész kelet-közép-európai régiót destabilizálja. Felmerül tehát a kérdés: a kisantant országai miért tűrték olyan lehetetlen jámborsággal, hogy Magyarország magához ölelje a területükön élő magyar kisebbségeket? A válasz nagyon egyszerű. A kisantant vezetői nem tudtak versenyre kelni Orbán Viktor tekintélyt parancsoló férfiasságával, ezért inkább lemondóan behódoltak neki.

Orbán Viktor az egyetlen politikus ma Magyarországon, aki rendelkezik azokkal államférfiúi kvalitásokkal, amelyek elengedhetetlenül szükségesek az ország felemeléséhez. Ez a felemelkedés csak úgy lehetséges, ha egy újszerű nemzeti érzést bontakoztatunk ki a szívünkben, amelynek az alapja, hogy mi, magyarok ugyan nem rendelkezünk számottevő anyagi-gazdasági értékekkel, de birtokunkban van Európa legférfiasabb politikusa: Orbán Viktor.

39 komment · 2 trackback

Címkék: politika közélet elemzés Fidesz Orbán Viktor Magyarország Bajnai Milla

A bejegyzés trackback címe:

https://stefania.blog.hu/api/trackback/id/tr104877935

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ángyán Pécsen, orbán csányiban 2012.10.30. 13:52:58

A pécsi Slyven Rendezvényközpontban megszervezett fórumán jelen volt a Lehet Más a Politika baranyai vezetése,  az MSZP városi elnöke és megyei alelnöke, illetve a Jobbik baranyai országgyűlési képviselője. Előadása kezdetén a volt államtitkár rö...

Trackback: A férfiasság diadala 2012.10.30. 13:42:01

Orbán Viktor jelenleg az ország legerősebb koponyája, a férfiasság mintaképe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2012.10.29. 22:27:50

<Véleményem szerint Orbán Viktor jelenleg az ország legerősebb koponyája, a férfiasság mintaképe, akinek egész lényéből valami csodálatos, bizsergető huncutság, erő és erély sugárzik ki>

gratulálok, ez egyszerűen csodálatos

főleg akkor, ha nem vagy se mém, - azaz egy ballibes által létrehozott marionettfigura [szerintem nem lehetsz], - se, jobboldaliként létrehozott báb, - azaz pl álruhában, mint Mátyás király, személyesen a nagy brénsztormingoló agytroesztünk
GFG...

csodálatos vagy. úgy szeretlek, ahogy vagy.

most már 2 reprezentáns jobboldali, fideszkoezeli bloggal kell számolni:
- gfg.blog.hu
- stefania.blog.hu

söralátét 2012.10.29. 23:09:07

azt az élet, nagyon adja! poldibá, lélegeztetőgép, modoros stb. balliberális idióta bloggerek fölköthetik a gatyát, már nem csak az övék a tér. hegyezzétek a klaviatúrát, lehet ajvékolni ezerrel

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.10.29. 23:33:05

"Ez az elmélet ebben a formában csak féligazság, és kiegészítésre szorul. A férfiak ugyanis legalább annyira, ha nem jobban hajlamosak alárendelni magukat egy erős férfi bűvkörének, mint a nők."

Meg is szavazták elnöknek a nagyfarkú négercsókot.

:D

sorhajóhadnagy 2012.10.30. 00:37:09

Jó vagy, Stefi! Nem tudsz olyan sületlenséget leírni, amelyet a hívők ne vennének azonnal védelmükbe.

VOGAben 2012.10.30. 01:01:19

Ez a peenemünde valahonnan ismerős volt nekem. (Elsőnek valami húgyfétis tartománynak gondoltam.) Aztán bevillant, hogy a V-1 és a V-2 rakétákat onnan indították hódító útjukra anno. Pontatlan műszerek voltak ezek, sok kis ártatlan áldozatuk lett idő előtt angyalka-tündérke, Londontól-Belgiumig. Ezért is külön gratulálnék választott "tündérnevedhez"!

Pantagruel 2012.10.30. 06:01:51

Már a poszt elején elakadtam.

Saját bevallása szerint azzal a szándékkal íródott, hogy tisztázzon kérdéseket, de csak újabbakat hagy tisztázatlan.

1/ Azt értem, hogy a magyarok sváboknak nevezik a 18. században bevándorolt németeket, de a németek miért hívnák magukat sváboknak? Hessen-Kassel nem Svábföld.

2/ Amellett Mária Terézia érdeke az udvarához hű, tehát hangsúlyosan katolikus németek letelepítése volt, hogyan került egy evangélikus kakukktojás Baranyába épp ebben az időszakban?

Ezek a kérdések merültek fel bennem hirtelen. Kétségem sincs felőle, hogy van rájuk válasz, ugyanakkor, ha már ekkora a mesélő kedv, talán érdemes volna elővenni a családi legendáriumot.

Frick László Emlékzenekar 2012.10.30. 06:33:34

@Pantagruel: Maga marha! Hát nem tudja, hogy Stefili a hoaxáció során pl a nyelvikifejezőerejét Szabó Dezsőtől kölcsönözte ki (azért nem eröklteti meg magát, kb öt szó ismételgetéséből áll az a paszománt) namost a magyar fasiszták, amidőn megálltak a zsidózáshoz levegőt venni, büdössvábozásokkal pihenték ki magukat, holott Schwoobia az durván a Schwarzwald Stuttgartig, míg az összesvábozottak java sachs vagy elsas-lotharinger vagy hessen tartománybéli és sorolhatnám.

Frick László Emlékzenekar 2012.10.30. 06:38:01

Van itt egy bißchen problem Stefili, A Führer zacseszéből, bármennyire is férfiideálja volt a Reich leány s asszonyiságának, semmi mag nem kélt, míg ugye Orbán Rákosi Gömbös Kádár Mussolini Napóleony Cigány zacseszéből öt konkrétpalánta is. Meg milyen Führer az olyan, akinek a lyánya Ráhel.
Ha eztet lenneszives a Mannerlichség Fenster-ébe kellően fickstangézni a topfpelzéből freccsentvést

Frick László Emlékzenekar 2012.10.30. 06:44:34

@Pantagruel: A német hűjjee vallásosoknak se vót ám sokkal több eszük, a katkó tartományokból a refkókat, a refkóakból meg a katkókat üldözték. Namost Márja Teréziáék idejében még mindennek sora volt, mint a rétessevésnek, ők nem úgy dolgozta, mint Steffili hoaxátorai, tővel heggyel összehányva, a szarvaközt a tőggyitfelejtve. Hanem úgy voltak vele, jöjjön csak bárki nép lefelé a törökök által pusztává tett tartományokba -majd aztán MAJD szépen rekatolizálnak a Császárnő kebele alatt. nehéz ezt a mai idők szájjalliberális é nyelvébentoleráns jógyerekeinek, hogy ezek a büdös klerikális dög Habsburgok még kún reformátákat is engedtek letelepedni az egyik kebelük alól a másik kebelük alája [Feketic]

Frick László Emlékzenekar 2012.10.30. 06:47:05

@Pantagruel: Aki kérdéseket tesz föl, az egyfajta hülye. Aki nem hiszi el, hogy Stefili nem hoaxált, az is hülye. No és aki beveszi Steffilit, hogy igazi, az is hülye. Sokat kell még neked fejlődnöd, hogy ennyire mindenkinnevetős okosan fejlett matulistafikaista legyél, mint Stefili hoaxálói.

gesternmann · http://www.saller.blog.hu/ 2012.10.30. 10:07:43

Kedves Stefi!

A származásoddal/kiléteddel kapcsolatos történetről van véleményem. Hazudsz, Stefi, és egy sváb lány nem hazudik! Tehát...

Ezzel most nem foglalkoznék.

Valószínűleg hamar be fog sülni a blogod (több tippem is van, miért), de amíg lesz mit elolvasni, és még érdekel valakit, azért hozzászólnék, fenntartva véleményem, hogy ez egy rosszul sikerült stílusparódia.

Szóval, arról lenne szó, hogy ha bármi közöd is volna, mondjuk, a német nyelvhez, rálátásod bizonyos németországi belföldi történésekre, főleg, hogy felmenőid Kassel környékiek (kik is?), így azért tarthatod a kapcsolatot - ha nem is rokonokkal, de németekkel. Szóval, ha..., akkor jól tudnád, hogy Horn Gyulát többen ismerték a '90-es években, mint Orbán Viktort, mert megnyitotta a határt (eiserne Vorhang) az ossik előtt. De, sírd el magad, ma még Kádárról is többen hallottak, mint Viktorról.

Értelmiségiek körében Esterházy, Nádas, Kertész, Kukorelly az ismertebbek, de ők is nyilván egy szűk körben. A 2000-es évekre elfogyott az érdeklődés irántunk, és a te távoli rokonaidnak is a pußta maradt viszonyítási pontként, meg az utóbbi években egy-két magyar focista.

És itt a bökkenő, Stefi: férfiasságról írsz, de hol vannak nemzetünk nagyjai nemzetünk legnagyobbja mellől, akik valóban méltón képviselik hazánkat külföldön? Mondok valamit, Stefi: Szabicsot még a törökök is ismerik Ausztria-szerte, Huszti (So ein bischen leichter: Hußti) nevét megtanulták rendesen kiejteni a germók, Király sokáig kis király volt, kicsi, de a miénk. (Egyébként most is, a kis Münkenba', a megye kettőbe', dehát te nő vagy, ilyenekről nem hallottál.)

Stefi, Stefi, tündérkém! Azon túl, hogy csapongó az írásod és hiteltelen, mérhetetlenül unalmas is. Értem én a viccet, a fénykép-párosítás kimondottan Hócipő-színvonalú, jók a kis elejtett jelzők (huncut... mindegy, nem lapozok vissza), de összességében gyenge a dolog.

A magam részéről pár hetet adok, és kifullad. Teljesen.

Tényleg lehetne jó: ha például a baranyai sváb lányok fogamzásgátlási szokásairól írnál. Az nem ér, hogy núr blázen, nikt fikken! Azt izsmergyük mink is, vazsi parasztok!

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 10:22:49

@gesternmann: A fogamzást csak a magyarok gátolták akkoriban facsiga segítségével is. A svóbok azok szűtték rakásra a kölköket és az egykézésben fogyó magyar falvakban összevásárolták az elholt utolsóegykék után maradt romokat. Ez is fokozta aztán a korabeli magyar fasiszták németellenességét. A sváb az úgy volt, mint a zsidó is, nem baj, hagy jöjjön a gyerek, majd legföljebb, ha főd nem jut neki kitaníttatja nadrágosembernek. A magyar meg sajnálta a pénzt még az egyke taníttatására is. "Senki ne legyen több a szüleinél" -ez járta a magyarok között.

(Csak a Harmadikutasok mertek szembenézni az egykézés valódi okával. A Harmadikutasokkal viszont se Horthyék nem akartak szembenézni, se a ..huu.. milyen oldalt mondjak.. szóval akik majd 1945. után a haladóerők lettek)

A svábokra meg a zsidókra a cigányok is haragudtak, mert a zsidó és a sváb szemét tökegyforma volt: semmi értéket nem találtak benne. A magyar szemetet szerették, mert az gazdag volt még hasznosíthatókban mindig (ma is!). Ahol voltak szlovákok, ott a tót szemétre is haragudtak, mert az is hamu.. semmire se jó rongyókák, kitudjamik.. égett csontok.. semmi hasznosítható...

Egyébként a tiéd a tizenegyedik komment volt -tehát máris jót tettél Stefilinek.
jahh, az enyém meg a tizenkettedik!

gesternmann · http://www.saller.blog.hu/ 2012.10.30. 10:23:33

@gesternmann:

Steffi, há' mér nem válaszolol? Régen ollan aktív vótá', mos' meg? Felizgatol, s úgy hagyol?

TéeSzElnök 2012.10.30. 10:26:58

1. A posztoló hülye, kezeltesse a "balliberális hisztériablogok" mániáját.
2. Godwin törvénye alapján a posztoló elvesztette privát keresztes háborúját.

gesternmann · http://www.saller.blog.hu/ 2012.10.30. 10:28:16

@magyar-magyar szótár: Figyelj, azért nincs kommentözön, mert nem címlapos. Az lesz, van rá egy aranykorona jó baranyai anyaföldem!

Igazából én is csak a tegnapi folyományaként, érdeklődésből néztem ide, meg, mert most van erre időm. Nem sok, de később még ennyi sem lesz, mert, mint írtam, már most fárasztó és unalmas Stefi.

Pedig, a Jóisten a tanúm, bíztam benne.

magyar-magyar szótár 2012.10.30. 10:39:56

@gesternmann: A címlaptündér szokott olyant csinálnoi, hogy valami fosnak is ad egy (1) esélyt. Nagysorozatban powerelni csak afféléket kötelessége, amikkel A Vállalat boltol, vagy ínséges felhozatalú ágazat, mint a pornó vagy humor kateg . Pl Hírcsárda, Egy swinger nőci naplója, Török Gábor Elemez (ő Tótával váltott melegcsákány-nyelet)

londonterminals 2012.10.30. 12:47:51

@magyar-magyar szótár: @gesternmann:

Miért erőlködtök annyira? Nem beszélek a stílusról, de az érvelésetek paradoxonként harap önnön farkába, amikor megállapítjátok, hogy ez itt paródia, azután úgy bizonygatjátok, hogy Stefánia nem is sváb, mintha legalábbis nem ti mondtátok volna egy lépéssel korábban, hogy nem az. Pedig csak annyit kellene belátni, hogy Stefánia nem a svábok vagy a sváb parasztlányok karikatúrája, hanem azé az eklektikus, populáris toposztörmelékekből összeálló zagyva és giccses világképé, ami a Fidesz-rajongók jellemzője, és ami társadalomlélektanilag nem egy szempontból rokonítja tudatállapotukat a hitleráj alatt virult tömegpszichózissal.

Csak hab a tortán, hogy iróniájának tárgya maga a reakció is, ami művét fogadja. :D Ti dörzsölitek majd a tenyereteket, ha eltűnik, de voltaképp miért is?

Szelid sunmalac 2012.10.30. 14:13:03

Te Stefi! Te most tenyleg Hitlerhez hasonlitod a zseb-Fuhrered?

vitorlavirág 2012.10.30. 15:15:18

Az utolsó ami eszembe jut, ha Orbánt meglátom, a férfiasság.

vitorlavirág 2012.10.30. 15:16:27

Ez valami viccoldal? Paródia? Mert ha igen, akkor tök jó, lájkolom.

pimpalini 2012.10.30. 15:26:43

Nem olvastam a posztot, elég volt a cím és két fotó ahhoz, hogy kiderüljön, ez sokkal nyilvánvalóbb poén, mint az előző poszt volt.

Sajnos itt már pokróc sincs a lovon, ami eltakarná a kilógó patákat...:)

Ettől még ballib trolltenyészetre kiválóan alkalmas. A szoci fekáliával tunkolj sárban élvezettel dagonyázó óvodás lelkületű "drágáknak" remek terep perverzióik kiélésére.:)

nandras01 2012.10.30. 16:02:23

zseniális poszt, zseniális stefi!
megkockáztatom, hogy hatásosabbak és legalább annyira szellemesek stefi írásai, mint a vincent, vagy a varánusz blog.
sőt, ha lehet még hatékonyabbak, mert rendkívül szellemesen karikírozza ki a fideszdroidok gondolkodását, érvrendszerét és világképét.
stefi, rendszeres olvasód leszek :)

gigacherry 2012.10.30. 16:34:03

Szerintem a cikkírónak nincs igaza. Én - szintén nő vagyok -, Bajnait sokkal szexibbnek tartom. Tetszik benne az a a kisfiús báj, ami a vezérből hiányzik. A teste is kidolgozottabb, a mosolya is kedvesebb és őszintébb. Hát még a szavai. Megbizsergetik az ember szívét :-) Lehet, hogy ez a szerzőnek nem elég férfias, de én nem vagyok a szado-mazo híve és úgy gondolom, abba, melyik férfi mennyire népszerű, más nőknek is van beleszólása.
Hogy melyiküknek mi van a nadrágjában, az - véleményem szerint - csak a partnerükre tartozik. (A hitler-imádatból pedig már kinőttünk - legalábbis a magyarok 70%-a.)

pimpalini 2012.10.30. 17:28:24

@gigacherry:

Tényleg hatalmas cseresznyéd van?:)

Megfigyelo 2012.10.30. 17:31:47

Még hogy Orbán Magyarországból európai középhatalmat csinált -- röhög a vakbelem!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2012.10.30. 20:19:44

Nekem a poszt eleje nagyon tetszett. Ahogy leírtad kedves Stefi, hogy miként vettek rá, hogy írjál már ezeknek a patkányoknak. Erről még szeretnék hallani, hogy így is példát adj nekünk, hogy merre van előre

magyar-magyar szótár 2012.10.31. 04:39:22

@londonterminals: Nem az a kérdés, mit SZERETNE a posztíró, az nyilvánvaló: (zé az eklektikus, populáris toposztörmelékekből összeálló zagyva és giccses világképé) Az a probléma, hogy mindezt a szép célt munka és alapos ismeretek meg tehetség nélkül szeretné. A tehetsége fogyatékait igények kiszolgálásával pótolja.
A giccs is ezt teszi, nem képes tehetséges munkára, tehát igényt szolgál ki.
Semmi új nincsen abban, amit Stefili csinál és van jópár előképe, akik ezt jobban csinálták. (von Kuendu aus Kurßan a legzseniálisabb, ő még ráadásul annyira szemtelen volt, hogy ki mert beszélni a maszkja mögül kommentekben.. von Kuendue ismeri a történelmet is)

A Varánuszal nem lehet összevetni, mert a Varánusz* teljesen becsületesen és nyiltan csinálja azi igénykiszolgáélsát is. Itt a Stefi története elején ment a hazudgálás arról, hogy de nemisnemis hiszen Stefi igazi
Hogy beszart a kisérlet, most már viccelődésről van szó, hogy ez karikatúrablog, azé az eklektikus, populáris toposztörmelékekből összeálló zagyva és giccses világképé ami a FIDESZT jellemzi.
Most képzeljük el azt, hogy a gyerekasztaltól felállnak a nebulók és eindulna eziránt a zé az eklektikus, populáris toposztörmelékekből összeálló zagyva és giccses világkép iránt megtalálni a FIDESZ-t az igaz komoly politikaiküzdelemben.

Oszt bottal üthetik a nyomát :D

A Felnőtt Bácsik, aki pedig ezt zé az eklektikus, populáris toposztörmelékekből összeálló zagyva és giccses világképet betették nektek, sajnálkozva nézik a jógyerekeket kb úgy, ahogy a most már semmire se kellő kisérletet, az LMP-t lenézik

Hát csak gratulálni tudok! Örülök, hogy ennyire elégedettek is vagytok magatokkal, arra meg, hogy a jószóra szartok, előre is számítottam. Régi trükk ez, jót kell tanácsolni, nehogy még a végén jól is csináljátok, mert most már majd csakazért , truccból se fogjátok jól csinálni, csak ilyen kontár módon

*Ha esetleg kifogásolni lehetne a Varánuszban valamit, akkor az a nyomorult skizofréniárahivatkozás, ami a Hírszardánál a "részeges hajléktalanok" vagyunk

magyar-magyar szótár 2012.10.31. 04:42:35

@gigacherry: Hitlerben és Orbánban az is közös, hogy nem borotválják magukat oooodaleeent. Márpedig ez a mai férfiasságképhez jelentősen undi, Egy mai nőci belegondcsikál abba, hogy Orbánnak szőrös lehet a zacskója, brrrr....

___________________________ (törölt) 2012.10.31. 10:24:14

Kempingeztem egyszer Kassel mellett, kemény hely, nyár végén majd befagyott a... :-)

A lényegre térve, filozofáljunk egy kicsit. Alapvetően a feminista filozófia szerint az a férfikultúrával az a baj, hogy dominanciára tör, és aztán ebből vezethető le sok minden más, a piaci versenytől a politikai csatározásokig.

Namost én valahogy úgy gondolom, hogy ha az ember meg akar művelni egy földdarabot, meg akar javítani egy mosógépet, szóval valami konkrétat meg akar csinálni, kvázi civilizációt építeni, akkor az lényegében azt jelenti, hogy ráerőlteti az akaratát a holt anyagra. És a praktikus, megcsinálós, építő ember valamennyire ezt emberi kapcsolataira is átviszi, mert megszokássá vált, és ez lehet rossz, de egészen biztosan szükséges rossz.

Ez nem férfimonopólium, sok nő hozzászokik ugyanehhez az akaratos, domináns mentalitáshoz a tárgyalótermekben, vagy éppen anyaként. Tulajdonképpen csak a tipikus bölcsészlányok- és fiúk nem szoknak hozzá, mert nem kell semmi ennyire konkrétat megcsinálniuk-megharcolniuk.

A lényeg valahol ott van, hogy országot építeni "megcsinálós" emberekkel lehet, és azok meg természetüktől adódóan domináns típusok, mert erős akarat nélkül semmit nem lehet véghezvinni, ezt egyszerűen el kell fogadni.

Attól tartok, hogy a feminista és posztmodern-haladár filozófia, ami gyökerénél akarja megszüntetni a dominancia-vágyat, ezzel megszünteti az akaratot is, és végeredményben olyan embereket kapunk, akik egy mosógépet sem tudnak megjavítani, mert á minek, túl fárasztó, majd lesz valahogy.

Tulandonképpen ezt TGM-nek kellene megírnom...

magyar-magyar szótár 2012.10.31. 12:57:50

@Shenpen: 2,,-t adna rá
Az archaikus ősnőknek, akik még normálisok voltak, a férfi lényegében egy segédeszköz volt , faszpótlék [minthogy nekik csak olyan pici pëckük volt] akit leküldtek a tengerre kereskedni (ez a görögöknél az éjszakai rablógyilkosok nappali kiegészítőtevékenysége volt, amit nappal eladtak kereskedőként, azt éjszaka visszarabolták) elhajtották a sok mamlaszt a szomszéd horda asszonyainak nyakából a csillogóáttetsző aranybarnát [borostyánt] elhozni, majd amikor úgy gondolták, hogy végeztek a szarcsibókseggű trágyaszagú barmok, akkor átmentek a lemészárolt szomszédhorda szállására, felkarolták rabszolgának a még élő szomszédhordabéli nőtársaikat meg a barlangfalhozvágott kisdedeket tallózták, hátha él, jó lesz rabnak valamelyik vagy este a pöribe és jól lebaszták a féfiakat, mekkora egy kegyetlen barmok majd kikaparták egymás szemét a borostyánok elosztásán.

A borostyán lendítette föl az európai kultúrát.

Ha a férfiakon múlik, ma is a fákon fészkelünk és a hasunk süttetjük a napon
A női soha ki nem elégíthető mohóság az emberiség hajtóereje

Azt a nőt, aki már az eredeti nőiségét elveti és faszabb akar lenni a fasznál, úgy kell megtermékenyíteni pipettával petricsészébe vonván a magját, mert olyan férfiakat szül, akiknek a spermiumszáma vészesen közelít a kritikus 10 millióhoz. [Az europoid férfi átlagos magszáma 40 éve 70 millió volt, ma 40 millió -Dr Czeizel bácsi info. ] A fánfészkelő ember magszáma meg százmillió volt és naponta 10-szer is ejakulált ... Akkor kinek van több esze, egy olyan mai modernnőnek, akinek síkosítót kell vásárolnia a bótban vagy egy 5000 évvel ezelőtti archaikus nőnek.. vagy akik a fán fészkeltek még...

Bretschneider detektív 2012.10.31. 15:37:16

Te aztán nem kerülgeted a kihűlt kását. Hitler - Orbán párhuzam? És épp a férfiasság kapcsán? Nagy a baj, nagy a baj...

gigacherry 2012.10.31. 20:32:23

@pimpalini: De még mekkora. (Persze te nem találnád el)

gigacherry 2012.10.31. 20:33:03

@magyar-magyar szótár: Hitler meg még odafönt sem borotválta a bajuszát. Brrr

smartdrive 2012.11.22. 21:27:47

leállok a drogokkal. ez jobb

(dugnod kéne)

TTom 2012.11.25. 12:38:43

"Ilyen mélyen még sosem volt az ország

Ez történt a gazdaságban az év 47. hetében

Szomorúan ért véget a hét, de hát mit is várhattunk a fekete péntektől. Ami az Egyesült Államokban tumultussal együtt járó hatalmas leárazásokat jelentett, nálunk történelmi leminősítést. Matolcsy a Coca Colát komolyabban veszi, mint az S&P-t, őt viszont nem veszik komolyan: Európa második legrosszabb pénzügyminisztere lett. Közműadó, pornóadó, összeomló húsipar, bajban lévő ciprusiak, és az ecet, ami 15 milliót ért – ez volt a hét."

index.hu/gazdasag/2012/11/25/hig/

bobbi0 2012.12.17. 15:36:52

Hát ez egy vicc, komolyan. Besza...s ez a blog. Nem létezik, hogy ezt valaki komolyan gondolja. :)

bonafide 2013.04.14. 22:42:11

Kár volt bezárni az OPNI-t, most szabadon jár az összes :(

2014.03.25. 15:33:39

"Magyarország Orbán Viktor államférfiúi kvalitásainak köszönhetően 2 évvel az első Orbán-kormány hatalomra jutása után európai középhatalommá vált. Ez a magyar történelemben azóta is példátlan méretű kulturális, gazdasági és társadalmi fejlődés"
Na de ez először is szubjektív megállapítás, más részt tökéletes hazugság.
PONT arról van szó, hogy rengeteg ember menekül el idegen országokba mert élhetetlenné vált Mo. Az EU-ban röhögnek rajtunk, a szomszédainknak meg sokkal jobbak a gazdasági eredményei. Az oktatás és kultúra romokban, egyetemek rimánkodnak az állami támogatásért... ez nem jut el a bloggerhez ?
Hogyan lehet ennyire szemenszedett hazugságotkat írni !!??
A pokolban külön bugyorban fognak szenvedni az ilyenek.
süti beállítások módosítása